keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Vauhtivaroitus!!!

Meidän 1v9kk pääsi ensimmäistä kertaa HopLop-tyyliseen mestaan ja voi apua sitä liikkumisen riemua. Itse olin aika kauhuissani, muten pieni siellä selviää kaikista esteistä ja juoksevista isommista lapsista, mutta ihan turhaan... Seuraavassa siis vauhdikkaita kuvia uudessa paidassa :) Pidä jostain kiinni, nyt mennään!!!Malli: Ottobren Sausage dog -bodyn pohjalta tehty paita koossa 86 
Kangas: Viljamin puodin iiiihanan pehmeää Panda-trikoota, resori Majapuulta.

Kaulassa pahimmat kuolaroiskeet on keräämässä kuolaliina :) (tehty joskus vuonna -13)

Viljamin Panda-kangas on paitsi ihan hirmuisen symppis niin todella pehmeä. Ihan peruspertsaahan tämä on, mutta tuollaiseen paikkaan ei olisi ihanampaa paitaa voinut olla. Ei varmasti ollut leikin tiellä. Tykkään tuosta Sausage Dogista sekä bodyna että paitana. Jos teet paitana niin kannattaa ainakin leveydestä valita yksi koko isompi, bodyn kun on tarkoitus olla aika ihonmyötäinen..

4 kommenttia:

 1. Tulin ensimmäistä kertaa kurkkimaan blogiasi ja täytyy sanoa, että onpas ihana!

  Pandapaita näyttää kivalta! Meillä on vaaleansinisestä pandasta yökkäri ja on se kyllä mukavan pehmeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Ihana kuulla, että viihdyit ja tervetuloa uudemman kerran :) Mulla on blogi ollut vähän hiljaiselolla, mutta kunhan äippäloma alkaa niin jopa alkaa kone laulaa :)

   Enemmän tämä mu-va versiokin on yökkäri ehkä kuitenkin kuin päälipaita, mutta menköön näin hetken aikaa :)

   Poista
 2. Pandat ovat vaan niin ihania <3 Suloisia vauhtikuvia. Nuo sisäleikkimestat ovat kyllä ihania pelastuskeitaita sadepäivien varalle perheessä jossa on vilkkaita lapsia (ja joskus väsyneitä aikuisia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä haaveilen, että sitä Viljamin puodin ihan ensimmäistä pandaa tulisi joskus lisää <3 Tuskin jäi viimeiseksi visiitiksi vastaavanlaisissa paikoissa meillä tämä :) Niin ihanan tohkeissaan oli pieni kaikesta ihanasta värikkäästä tekemisestä!

   Poista