torstai 23. lokakuuta 2014

Pää suojaan pakkaselta

Leikkelin kirpparilta ostamani pipon mukaan pari pipoa tytölle. Meillä on kyllä useita pipoja, mutta johonkin ne aina katoaa. Tuskin missään kaukana piilossa on, mutten jaksanut alkaa metsästämään autoja ja kenkätelineiden alusia läpi vaan hurautin pari pipoa ensihätään.

Ensimmäinen Metsolan Sirkusheppaa, vuorina ihan perustrikoo. Ei siis kovin kylmälle kelille tämä. Ja mikä sieltä piirongin alta pilkottaakaan, ettei vaan olisi kaavapaperirulla :DVähän tärähtänyt kuva, mutta näkyy kivasti pipon malli sivulta..

Tyttö löysi leikotun Pupu tupunan ja kantoi sitä mukanaan lopun iltaa. Liivimekko pitänee saada pian valmiiksi, että saa päälleen. 


Toisen pipon päälimateriaali on FB kangashamstereista ostettua velouria, vuorina on Majapuun pinkki-valko raidallinen merinointerlock. Kovalla tuulella ei varmaan riitä, mutta pikkupakkasilla kyllä.


Tuuli ja pakkanen ei pienelle hipiälle oikein sopinut. Kuvassa tyttö on ollut sisällä jo n 2h. Jos siis on hyviä neuvoja helposti ärtyvän pienen ihmisen ihon hoitoon niin kaikki vinkit otetaan kiitollisuudella vastaan!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Sonja :) Käytössä ovat osoittautuneet hiukan liian syviksi eli ovat jatkuvasti silmillä.. Pitänee siis ommella pari pikkuisen pienempää..

      Poista