maanantai 27. lokakuuta 2014

Pallomahalle :)

Alan pikkuhiljaa muistuttaa rantakunnossa olevaa valasta, hyvä niin, masu saakin kasvaa vielä hyvän tovin. Liikkuminen alkaa olla ajoittain kömpelöä ja kieltämättä raskastakin mutta eipä siihen paljon ihanampaa tai parempaa syytä voisi olla <3

Pieni ongelma tuli vastaan. Ainoat äitiysfarkkuni kuluivat puhki enkä millään viitsisi parin kuukauden takia ostaa uusia. Mitä luultavimmin siihen kuitenkin päädyn, mutta sillä välin koitan selvitä legginseillä ja tunikoilla. Tässä siis ensimmäinen tälle masulle tehty tunika, jonka toivon toimivan vielä masun pienennyttyä :)


Kaavana Onion 2035 jonkin verran muokattuna.
Ihanainen joustofrotee on Majapuulta.


Ja ne muutokset: 
- Helmaan lisätty reilusti leveyttä, halusin kunnolla pussittuvan helman.
- Etuyläkappaleen tein n kolme senttiä takakappaletta pidemmäksi. Miksi? No siksi, että tuolle ryntäimistölle jäisi vähän enemmän tilaa... Pidennys on "rypytetty" tuohon rinnan kohdalle ja tästä johtuen etu- ja takakappaleiden yläosat eivät ihan kohtaa sivusaumassa. Se kuitenkin itseäni häiritsee vähemmän kuin se, että tuo rinnan alla oleva sauma olisi kohonnut vielä korkeammalle.
- Empiresaumaan on lisätty rypytystä, rinnan alla ke molemmin puolin n 10cm matkalla (yhteensä siis n 20cm) on kuminauha, jonka pitää tuon sauman kauniimmin rinnan alla niin, ettei se pääse nousemaan rinnan päälle. 


Note to self: Seuraavaan pienennä kaula-aukkoa...

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Nämä isot masut on aina niin ihania muilla, itsellä ehkävähemmän ihana olo vaikka masu onkin kovin toivottu ja tervetullut. Tai ainakin sen asukas :)

   Poista
 2. Aivan ihana tunika ja niin kaunis masu! Onnea! <3

  VastaaPoista
 3. Ihanan värinen,sopii sinulle niin kauniisti! Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! En ole oikein koskaan ollut viheän ystävä, mutta tämän kankaan kun näin Majapuulla niin oli pakko ottaa pala kotiin mukaan :)

   Poista
 4. Kaunis tunika ja sopii sulle tosi nätisti tuo väri. Masu on aivan ihana! <3 Tsemppiä loppuodotukseen. Kieltämättä välillä olo oli aika tuhti tuossa tilassa. Hyvin on muistissa vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna ja kiitos tsemppauksesta <3 Tässä on vielä aika hyvin odotusta jäljellä eli useampi kk pitäisi vielä vyöryä eteenpäin :)

   Poista
 5. Kirsi vei sanat suustani! Ihania on niin tunika kuin vauvamahakin :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis tunika ja ihana masu :)

  VastaaPoista
 7. IIh, ihana kanssavatsailija siellä <3 :) Pakko vinkata, että OB Womanin uusimmasta lehdestä muokkasin ne jegginssit mamma-mallisiksi, löytyy blogista se postaus. Tajusin tosin jälkeenpäin, että se varsinainen mammaosuus jäi kuvaamatta tarkemmin mutta jos haluat, voin kuvailla ja laittaa tarkempaa sepostusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kävin eilen katsomassa hm mammafarkkuja, mutta yli 40e jossain bangladeshissa tehdystä farkuista oli mulle liikaa niin rahallisesti kuin eettisestikin. Niinpä tänään tein farkkutrikoosta itselleni legginsit, jotka saa hoitaa farkkujen virkaa ainakin hetken aikaa :) Ihanat oli nuo sun housut! Taskut ja kaikki, mä menin siitä, mistä aita oli matalin ja tein ilman taskuja ja kaikkea muutakin hienoa, mutta tunikoiden alla menee kivasti :)

   Poista
  2. Leggarit masupaneelilla on mullakin tarkoitus tehdä, kun nyt on jo kuitenkin niin iso vatsa ettei tavalliset korkeavyötäröisetkään legginssit enään pysy mahan päällä vaan valahtavat inhottavasti kurtulle vatsan alle. Mulla on ostohousuissa aina se lahkeenpituus liian lyhyt, Mamaliciousilta on ainoastaan löytynyt pillifarkuista muutama poikkeus mitä minäkin pitkäkoipi voin käyttää näyttämättä totaalisen nololta :D

   Poista
  3. Mulla pullottaa napa niin komeasti, et tuollaiset masun päälle menevät on oikeastaan ainoa vaihtoehto.. Ja silti se pullottaa :D Mä taas olen ihan niin persjalkanen kun olla voi. Selkä on kyllä pitkä, mutta koivet lyhyet ja sitäkin leveämmät :D

   Poista