lauantai 18. tammikuuta 2014

Neulosmekko itselle


Ompelin vanhalla hyvällä kaavalla vaihteeksi neuloksesta Murmeliinin 1v "juhliin" itselleni mekon (kun yhtään mekkoahan ei kaapissa ole...). Kangas on Sari Ahokaisen Berries-neulosta (vadelma) Sashopista ja resori on muistaakseni Majapuulta. Laitoin resoria tuohon taskupussin näkyvään osaan kun halusin vähän harmaata mukaan niin voi käyttää harmaiden sukkahousujen kanssa.

Ennen samalla SK kaavalla tehdyt tunikat löytyy täältä ja täältä


Kuvissa koitan kovin neuvoa kuvaajaa (voi elämä kun joskus oppis pitämään suunsa kiinni...) Olisi varmaan pitänyt päivällä käydä ulkona ottamassa kuvat, mutta kun ei mukamas tarennut. Nyt siis pitää tyytyä illan sähkölampun kajoon :)



Lähikuva vielä tuosta taskusta...

Ja pakko vielä laittaa synttärisankarista kuva synttärimekossaan :)








13 kommenttia:

  1. Tuttua tuo kuvaajan neuvominen. Kuvat on välillä sitä sun tätä, puoli vaatetta puuttuu. Mutta kyllä kehitystäkin selvästi tapahtuu :D Ihana tunika jälleen. Kiva kaava. Ja voi tuota pientä, niin suloinen mekossaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Tuo pieni on kyllä niin syötävän suloinen...

      Poista
  2. Ihania ootte! Niin kauniit asut molemmilla :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat mekot molemmilla! Ja voi miten söpö synttärisankari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miia! Tuo synttärisankari on niin pusutettavan suloinen, ettei rajaa <3

      Poista
  4. Aivan ihana mekko, ja tuo tasku on tosi hyvännäköinen! Neuloskin on muuten todella herkullisen väristä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo neulos oli aika kivan tuntuistakin. Ja pinkki on niin mun väri!

      Poista
  5. Ihanat mekot,molemmilla. Itsellä suunnitelmissa trikooneulostakki,johon toiveena samantapaiset sivutaskut kuin mekossasi,miten ne oikein tehdään?

    VastaaPoista
  6. Kiitos! Nuo taskut on ihan helpot.. Eli etukappaleeseen kanttauksella taskupussin ei näkyvä osa kiinni ja sitten varsinainen näkyvä taskupussin osa tikataan kiinni etukappaleeseen. Tai siis niin minä oon tehny (ja oon aika tavallisen huono selittämään mitään :))

    VastaaPoista
  7. Wou,no tottahan toki, noinhan se onnistuu,Kiitos <3

    VastaaPoista
  8. Iik, ihana tunika ja sorry vaan mutta suloisuudessa tämä pienempi malli menee kyllä heittämällä edelle ;) Kuvattavana olo on muuten hankalampaa kuin äkkiä uskoisi. Minä saan harjotusta, kun mulla on valokuvausta harrastava ystävä, joka jostain syystä tykkää minua kuvata mutta kun mies on kameran takana niin ei taho tulla mittään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sonja :) Inhoan olla kuvattavana ja se taitaa mulla näkyä kyllä kuvissa. Eikä asiaa kovin auta se, että mies on aina tosi kypsän olonen kun pitää ottaa kuvia eestä ja takaa ja ja ja koskaan ei mikään kelpaa :D

      Poista