lauantai 25. tammikuuta 2014

Päätöntä touhua


Itselle kaksi tunikaa, joista toista ensimmäistä voi varmaan pitää sukkahousujenkin kanssa. Ensimmäinen Marimekon Samovaari-kankaasta, jota satuin löytämään kangashamstereista. Mallina Burdan ihana mekko (2/13) (tästä lehdestä löytyy kaikkea muutakin ihanaa, suosittelen! Kaula-aukon kanssa taistelin ihan riittävästi, loppujen lopuksi kanttasin ja tuli oikeen hyvä. Mekon takaosa on mustaa trikoota, samoin kuin hihat, koska Samovaari ei riittänyt niihin. 


Tänään on tarjolla päättömiä kuvia. Meni hermot aamulla hiusten kanssa, joten en viitsinyt teille jakaa tätä bad hair dayta :)


Tästä tuli aika <3 Sopivan yksinkertainen, mutta silti joku pieni juju. Ihan heti en silti lähde toista tekemään, en tajunnut tuon etuosan ohjeesta juuri mitään! Ja vaikka hiuksia ei näy niin tietänette, minkä väriset ne on ;) Se selittäköön osaltaan sisälukutaidottomuutta tämän ohjeen osalta!


Vitsi mä oon hyvä poseeraamaan! NOT!!!! Jos joku tietää jonkun hyvän poseerausvinkkisivun niin saa vinkata ;) Tämä toinen tunika oli alunperin tarkoitettu ystävälleni, mutta omin sen itselleni :) Reilu ystävä olen!!! Kaava on Onion 2035 pienillä muutoksilla. Kangas on iiiihanasta Majapuusta. Kun katsoo oikein tarkasti niin huomaa, että kaula-aukon kanttauksessa on kolme nappia. Ihan kiva ieni yksityiskohta ja toisaalta niiden alle jäi kivasti pieni kanttausvirhe :) Mä oon niiiin mestari piilottamaan virheitä! Harjoitus tekee mestarin ;)

26 kommenttia:

 1. Tuo eka on aivan ihana, kaunis kangas ja malli :). Tuo värikäskin on nätti ja kiva yksityiskohta nuo napit, eipä olisi tiennyt että sillä on virhe piilotettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Tuo ensimmäinen on myös hyvin anteeksiantava malli, ei paljon haittaa jos on tullut syötyä tukevasti :)

   Poista
 2. Aivan ihana tuo mekko! Haluan kyllä tietää mistä burdasta tuo löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Burdan numero on 2/13. Lisäilin sen tuonne tekstiinkin :)

   Poista
 3. Tosi kivoja molemmat. Pitää tuo Onion 2035 hankkia, kun ihmiset tekee sillä kaavalla niin kivoja vaatteita. Olis kiva kuulla tuo Burdan kaavan numero myös. Sekin vois olla sellainen mun oloinen vaate. Jos vaan jaksat sen vinkata, ois kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onion on mulle ollut sellainen "aivot narikkaan" -mekko. Siihen on helppo tehdä muokkauksia ja sen takia tykkään siitä kovasti. Tuo mekko on Burdan numerosta 2/13. Päivitin sen tuonne tekstiinkin :)

   Poista
  2. Kiitos! Löysin blogisi vasta hiljattain ja liityin lukijaksi. Tää on jo kolmas malli, jonka täältä olen löytänyt. Se SK:n mekko oli sulla pinkin sävyisenä niin kiva, että piirsin sen kaavan itselleni. sit tuo Onion ja nyt tämä! Tykkään!

   Poista
  3. Voi kun mukava kuulla <3 Siihen SK:n mekkoon olen lisänny kuminauhan tai framilonin aina rinnan alla menevään saumaan. Muuten jää mielestäni vähän teltaksi :)

   Poista
  4. Kiitos vinkistä! Varasin sen Burdan kirjastosta ja nyt oottelen sen tuloa!

   Poista
 4. Tosi tyylikäs tuo musta mekko! Muistan myös katselleeni tuota kaavaa Burdasta sillä silmällä. :)

  VastaaPoista
 5. Molemmat on tosi kauniita :) Toi musta sai aikaan sormien syhyämistä..

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana tuo Samovaari-tunika! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anii! Tykkään itse myös kovasti. Voi kun Marimekon trikoita saisi täältä Turun suunnasta jostain...

   Poista
 7. Nauran noille napeille, ovelaa! Kauniit tunikat

  VastaaPoista
 8. Tosi kivoja tunikoita, erityisesti tuo samovaari. Täytyy kaivaa, josko minulta löytyisi tuo lehti itseltä tai sitten etsiä jostain muualta (kenties kirjastosa). Että olen kateellinen tuosta samovaarista, sitä haluaisin myös itselleni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aliisa! En edes muista, miten tuota samovaaria sain. En varsinaisesti edes etsinyt sitä, mutta jotenkin päädyin vaihtamaan sitä muistaakseni Verson puodin Taimiin. Tämä sopii mulle kyllä huomattavasti paremmin kuin Taimi, oli liian keltaista minulle :)

   Poista
 9. Aivan ihana samovaaritunika! Ihan vau!

  VastaaPoista
 10. Ihania mekkosia jälleen :). Miten meillä tuntuu olevan melko samat kankaat menossa? Tais siis sulla ne on jo vaatteina mulla vasta kaapissa kankaina ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia :) Meillä on varmaankin molemmilla hyvä kangasmaku :)

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Tuo samovaari-kangas on niin ihanaa. Voi kun sitä saisi jostain lisää!

   Poista
 12. voi miten nuo molemmat on tosi ihania <3 ja hyvältä näyttää sun päällä!

  VastaaPoista