torstai 16. tammikuuta 2014

Peppi bloomia itselle

Tämän kankaan olen ostanut kahdessa erässä. Ensin kankaiden yönä ja myöhemmin löysin jostain vielä hihoihin tarvittavan pätkän. Kaavana vanha kunnon Onion 2035, mutta muokkasin vähän. Etukappale on halkaistu keskeltä ja lisätty kanttaus ja nepparit, helmaan lisäsin rinnan alle leveyttä, jotta sain rypytykset. Pituutta olisi ehkä saanut olla pari senttiä lisää, nyt en oikein tiedä, onko mekko vai tunika.Tässä vielä etukappaleen muokkauksesta parempi kuva..

8 kommenttia:

 1. Hyvännäköinen mekkotunika :) Ei kai sillä väliä kummaksi sitä kutsuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei kai sen väliä.. Sitten kun on rohkeammalla tuulella niin pitää sukkisten kanssa, jos haluaa olla vähän konservatiivisempi niin housut alle vaan :)

   Poista
 2. Olkoon kumpi vaan, niin kaunis ainakin!

  VastaaPoista
 3. Oi tosi kivan näköinen, etenkin tuo nappilista on tosi pirtsakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan toimiva malli näilläkin muokkauksilla. Ei kehtaa jotenkin samalla kaavalla tehdä ihan identtisiä tunikoita kerta toisensa jälkeen :)

   Poista
 4. Mä niin tykkään Peppi Bloomista ja Onion kaksnollakolmevitosesta. Jälkimmäinen on muutenkin paras kaava ikinä, simppeli ja helppo muokata mieleisekseen :)

  Ekaa kertaa eksyin sun blogiin ja varmasti löydän tieni tänne toistekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit :) Tuo onion on kyllä yks munkin lemppareista. Siitä saa pienellä vaivalla vähän yhtä sun toista muokattua, eikä vielä ainakaan oo menny mikään ihan sudeksi.

   Poista