maanantai 20. tammikuuta 2014

Kaverille kans!

Olen äärimmäisen onnellinen ystävistäni. Niitä ei välttämättä ole miljoonaa, mutta muutama tosi läheinen ja tärkeä on enemmän kuin voisi toivoa. Yksi ihanista ystävistäni on Minna, joka on tehnyt mulle tämän mielestäni aika ihanan blogipohjankin. Yhdessä ollaan yritetty löytää jotain kivaa kangasta, jossa hän viihtyisi. Noh, sattumalta tämä Ikasyrin vinoraitajersey miellytti hänenkin silmäänsä ja sitä olin jo ostanut kotiin oikeastaan ihan toista projektia varten. Mutta tänään saksin siitä aikalailla summanmutikassa tällaisen. Toivottavasti tämä miellyttää silmää, jos ei niin pidän mielelläni itse ja tilaan lisää samaa kangasta uutta projektia varten. Koska kangasta ei ollut tarpeeksi kahta kokonaista kappaletta varten tein keskelle taakse sauman. Jokainen, joka on yrittänyt kohdistaa raitoja tietää, kuinka hauskaa puuhaa se on. Siksipä laitoin selkään ihan suosiolla pitsivetoketjun osittain kantseenvangitsijaksi, osittain peittämään pari vähän sinne päin mennyttä raitaa :) Itselaukaisijalla punaposkisesta ompelijasta kuvia paita päällään :)


Nyt jään jännittämään "tuomiota" :)

14 kommenttia:

 1. Tämä on mukavan rento ja reipas! Jäänkin lukijaksi, kun sinulla on niin kivoja ompeluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit, tervetuloa! Haaveilen nyt vähän omastakin vinoraitapaidasta.. Pitänee ostaa lisää kangasta :)

   Poista
 2. Voi, toivottavasti saaja tykkää! Näyttää kyllä tosi mukavalta ja kangas on niiin tyylikäs. Himppasen polttelisi tilata noita itsekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos saaja ei tykkää niin otan itselleni :) En siis tiedä olisko se hyvä vai huono juttu jos saaja ei tykkäis :)

   Poista
 3. Vau! Tyylikäs paita. Mullakin on tuota raitaa odottelemassa kaapissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juurikin mietin, pitäiskö tätä tilailla vähän lisää.. :) Ehkä jään odottamaan, mitä ihanaa sie tästä loihdit ja apinoin sitten ;)

   Poista
 4. Hmmm. Koko ajan putkahtelee näitä kivoja ompeluksia tuosta vinoraidasta. Mutta ei, pakko pysyä tiukkana. Piti kehua sitä ihanaa marjamekkoa/tunikaa pari postausta sitten, mut luen nykyään välillä ipadilla blogeja, enkä oo onnistunut kommentoimaan sillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Mulle käy usein niin, että kun oon aikani katsellut ihania ompeluksia ja haluaisin kangasta itselleni niin sitten sitä ei enää saa.. Taidan olla vähän hidas siis :)

   Poista
 5. Hyvä idea tuo pitsivetska tuolla selässä! Tuo heti näyttävyyttä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Se myös piilottaa pienen epätarkkuuden ;)

   Poista
 6. Oi, paidasta tuli tosi kivan näköinen ja se miellyttää saajan silmää kyllä kovasti! ;) Ja pitsivetoketju on ihan nappivalinta. Kiitos ihan hurjasti ihanasta yllätyksestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kiitokset on vielä pitkään mun puolella!!! Mutta kiva jos tykkäät!

   Poista
 7. Kiva paita, mulle sama kangas tulossa :). Ja hienostihan sä oot noi raidat saanu kohdistettua! Mut kiva toi vetska tuolla selässä silti. Toi on kyllä tosi herkun näköinen kangas :). Mitäköhän siitä itse saa askarreltua ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika ihanan tuntuinen myös tuo kangas. Tekis mieli tilata itselle myös...

   Poista