lauantai 26. syyskuuta 2009

Kiitos hamekommenteista, lämmittivät mieltä :) Edellisen postauksen hame on tosiaan pari päivää ollut töissä päällä ja ihmettelen oikeastaan, kuinka mukava se on ollut. Hameesta tuli kaiken tappelunkin jälkeen ehkä hiukan suuri, mutta pitää kehittää jokun systeemi. Sinänsä ihan kiva, että on vähän väljä, en usko, että "väljähtää" muuten niin paljon kun on vähemmällä venytyksellä :)

Sain tällaisen tunnuksen Flikalta kiitos kovasti :) Ihan ihkaensimmäinen "tunnus" minkä olen koskaan saanut :) niisk :)

Samalla piti kertoa 5 elämän mukavaa ja tärkeää asiaa. Seuraavat eivät nyt tule minkäänlaisessa järjestyksessä, eivätkä välttämättä ole ainoat tärkeät asiat elämässäni, mutta mukavia asioita kuitenkiin
1. Perhe ja ystävät -Yhdessä siksi, että mulla on niin ihana tilanne, että yksi kolmesta siskostani on myös oikeastaan paras ystäväni. Muut ystävät ovat toki yhtä tärkeitä ja rakkaita. Samaan kategoriaan lasken myös poikaystäväni - vai onko se tämämn ikäisellä miesystätä? :)
2. Koirani -Uskomattoman tyhmältä ehkä tuntuu, että ne niin tärkeitä ovat, mutta kyllä ne vaan on vaikka välillä tekis mieli viedä ladon taa :)
3. Työ -Taidan olla vähän workaholic, teen kahta työtä ja vaikka toisaalta on tosi raskasta niin silti opiskelijat on jotenkin niin mukavia molemmissa paikoissa, etten raaski jättää iltaopetustakaan pois.
4. Terveys -Sen veran ystävien ja tuttavien kohtaloita olen nähnyt, että oma terveys ei ole itsestäänselvyys.
5. Harrastukset - Niistä rakkaimpina käsityöt (yllätys!!!) ja laulu.

Siinäpä siis mulle tärkeitä ja mieluisia asioita. Samalla laitan tunnuksen eteenpäin Riikalle , Turun Tildalle, JennyF:lle, Eilalle ja Mammutille. Valinnanvaikeus yllätti kesken kaiken, mutta laittakoot he eteenpäin kaikille muille ihanille blogeille :)

Luvassa pian puroa, sitten varmaan pitäisi tehdä joku UFO loppuun ja seuraavaksi puikoille jotain pientä, sukkia ja lapasia vaikka pukinkonttiin :) Näkemisiin!!

4 kommenttia:

 1. Kiitokset tunnustuksesta! Pistän blogiin, heti "hiljaisella" hetkellä.
  HYvää viikonalkua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti tunnustuksesta, ilahdutti mieltä! Meillä on omalla koneella harmillinen virus joten päivittämään en pääse vähään aikaan, ennen kuin kone putsataan.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia täältäkin suunnalta! Sain tämän jo hetki aiemmin toisaaltakin, myös minun ekat tunnustukset blogille. Vähän on vielä mietinnässä laitanko postausta, kun oli alunperin tarkoitus pysyä täysin neulontalinjalla... no katotaan..;) Kiitos vielä kuitenkin, sinunkin blogisi on ihana; kiva aina käydä katsomassa aikaansaannoksiasi! =)

  VastaaPoista
 4. Blogissani olisi jotain tarjolla sinulle...

  VastaaPoista