keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Hametus

Se on valmis :)

Mutta kyllä sen kanssa tappelinkin. Tämä garnstudion hamonen aiheutti päänvaivaa koukunvalinnasta alkaen. Edelleen hame on ehkä pikkuisen turhan iso, mutta onpahan kasvun varaa :) Lankana garnstudion Karisma, kahta harmaata, valkoinen ja sinertävän vihreä. Tummaa harmaata meni moooonta kerää, muita värejä aika napisti jokaista yksi kerä (50g). Valkoista jäi jäljelle jokunen metri, vaalea harmaa ja sinertävä vihreä loppuivat ihan napisti, pari metriä tai jäädä. Koukku oli numeroa 3.

En ole pitkään aikaan virkannut ja tämä oli aika turkaisen tuntuista, mutta loppua kohtaan onneksi vähän sormet alkoi nuoskua. Koirat tuntu tykkäävän kovasti, aina kun laski käsistä niin jompi kumpi oli makaamassa hameenalun päällä ja karvastamassa. Mitä ilmeisimmin siis varmasti lämmin hame, pitänee odottaa ilmojen viilenemistä ennenkuin päälleen yrittää.


Jonkunlainen vuori hameeseen pitää varmasti myös kehittää, villalanka pistelee vielä paksujen sukkahousujenkin läpi. Talveksi kuitenkin varmasti käyttöhame, vai mitä mieltä olette, kehtaako tämän koirankarvoja puoleensa vetävän hamosen laittaa päälleen muuallekin kuin kotosalla lämmitellessä? :)

7 kommenttia:

 1. Tietenkin voi laittaa myös kotoa lähtiessä päälle tuon sievän hameen :) Oikein hyvältä näyttää.

  -hillanen

  VastaaPoista
 2. siitä tuli hieno, kyllä kelpaa laittaa päälle vaikka mihin menoon!
  Sinulta puuttuu muutes (kenties vahingossa?)tässä kommenttijutussa sellainen vaihtoehto kuin nimi/url, olisi helpompi kommnetoida näin "vuodatuslaisena", varmaan asetuksista saat sen laitettua, siis tietysti jos haluat:)

  VastaaPoista
 3. Hmm... Auttakaa peukalokämmekästä! Miten sen saan vaihdettua? Jotain asetuksia jo muuttelin, mahtoiko vaikuttaa mitenkään? Neuvoja otetaan vastaan, oon aika blondi koneiden kanssa...

  Ja kiitos kommenteista! Uskaltauduin laittamaan töihin päälle, joku vuötärösysteemi pitää vaan keksiä, nyt oli hakaneuloilla kiinni sukkahousuissa ja alupaidassa, ettei tipu :)

  VastaaPoista
 4. Hienohan siitä tuli!! Väritkin on ihan justiinsa! Hienoa työtä! Ilman muuta kehtaa pitää. Kiva kuulla, että olet jo käyttänytkin. :)
  Onko siinä vyötärössä nyt mitään kuminauhaa tms? Itsekin olen haaveillut jo pitkään hameen teosta (kutomalla!) ja tuolta garnstudion sivuilta on muutama harkinnassa. Kerrohan sitten miten neulos kestää käyttöä.. Mua jotenkin arvellutta, että varsinkin jos kutoo hameen (on niin ohut jotenki sillon), niin alkaakohan se venymään tietyistä kohdista....

  VastaaPoista
 5. Ja kommentointi toimii nyt juuri oikein! =)

  VastaaPoista
 6. Kiva hame, olen itsekin sitä katsellut Garnstudiossa. Ilman muuta kehtaa pitää muuallakin kuin kotona. Käy muuten kurkkaamassa blogiani, siellä on jotain sulle... :)

  VastaaPoista