keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Voi masennus...

Ihme syysväsy tullu jo ennenku syssy on alkanu :) No ei mikään masennus onneksi, ehkä pieni lannistuminen vaan... Kävin ostamassa tänään lankaa ja ajattelin istua tv:n edessä ja virkata ainakin monta senttiä. Malli on tämä: http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=115&d/id=43

ja lanka siis Garnstudion karisma ja koukku 4 noooh, aloin näin ja hetken päästä tajusin, että tulee niin iso, et menee vaikka kaks mua siihen... Noh, uudestaan 3,5, edelleen liian iso ja nyt on 3 koukku ja vasta nyt alkaa olemaan koko kohdallaan. Ja kun noin pienellä koukulla tekee ni tuleehan siitä ihan peltiä :( ja nyt en tiiä viitsinkö edes tehdä koko hametta vai annanko vaan olla.. Vastaavia kokemuksia? Tai rohkaisun sanoja? Niin ihanan väriset langatkin olis... PÖH!

2 kommenttia:

  1. Voi voi... Musta ei kyllä oo apua, virkkaus on ihan outoo mulle.. Kaunis malli se kyllä on, koita tsempata ;)

    Eikö oo ihana, kun syksyllä sataa vettä kaatamalla ulkona, niin voi hyvällä omalla tunnolla vaan istua tv:n edessä ja kutoa?! Ihana syksy..=)

    VastaaPoista
  2. Mäkään en ossaa auttaa sillä virkkuukoukku ei taho pysyä mun hyppysissä sitte millään. Toivottavasti joku muu ossaa neuvoa.

    VastaaPoista