tiistai 13. lokakuuta 2009

Liivi äitilleTyöt vähän häiritsee neulojan sormia, koeviikko hidasti neulomuksia oikein urakalla, mutta nyt alkais koepinot olla korjattuna ja kahden päivän syysloma häämöttää jo. Sitä varten olen vihdoin ostanut itselleni bambuiset sukkapuikot ja toivon kovasti, että saisin neulottua lomalla sukat joulupukinkonttiin :)

Sitä ennen kuitenkin äitille menevä liivi. Oli tarkoitus tehdä itselleni, mutta luin ohjetta VÄHÄN väärin ja tein liian ison... niin että piti tulla vähän pienempi. Tästä syystä ei myöskään riittänyt lanka hihoihin, jonkunlaisen resorin varmaan vielä kädenteille kuitenkin koitan kehittää. Lankana Rowanin cocoon, aivan ihanaa ja pehmoista lankaa, mutta karvastaa ihan kamalasti. Tässä pari kuvaa tekeleestä:Lähikuvaa neuleesta:

Malli: SK 9/09
Lanka: Rowan Cocoon 500g
Puikot: 7mm ja 6mm

5 kommenttia:

 1. Onpas kaunis tuo neulekuvio lähikuvassa! Ja nätti neule muutenkin. Kaunis värikin.

  Mulla on kans tullut lahjottua äitiä "muutaman" kerran liian isolla (tai rumalla ;)) vaatteella. Eihän se henno olla ottamatta vastaan...;) No.. lähiaikoina ei nyt niin floppeja oo tullut enää, ettei olis ite kehannu pitää. Kokofloppeja kyllä sattuu edelleen!

  VastaaPoista
 2. Mulla on toi sama puikoilla. kaunis! <3

  VastaaPoista
 3. Vau, ihana! Jotenkin todella sopusuhtaisen näköinen neule. :)

  VastaaPoista
 4. joo, laitan sitten kuvaa kun valmistuu. on vaan aika paljon vielä kesken, ja monta muutakin työtä puikoilla, mutta eiköhän se joskus valmistu. :D mä kyllä teen erilangasta, isoveljestä.

  VastaaPoista
 5. Kaunis palmikkokuvio, kiva että äiti sai noin nätin neuleen:)

  VastaaPoista