maanantai 16. helmikuuta 2015

Sylva-huutikseen

Facebook on taas hyvän välikappaleena. Tarkemmin sanottuna Saumanvara-ryhmän jäsenet, joka osallistuivat syöpää sairastavien lasten hyväksi käsitöillä, joita pääsi huutamaan 15.2. järjestetyssä fb-huutokaupassa. Pienen vauvan kanssa ompeluaikaa ei ollut mitenkään erityisen paljon, mutta halusin silti osallistua sillä panostuksella, jolla pystyin. Huudettavaksi ompelin tämän tunikan koossa 110. Vähän jännitin laittaa sitä huudettavaksi, kangas ei nimittäin enään ollut enää omaan silmääni mitenkään erityisen suloinen, mutta paikallinen fb-ompeluryhmä kannusti silti laittamaan tunikan huudettavaksi ja hyvä, että laitoin! Sille nimittäin löytyi useampikin huutaja ja itse sain todella hyvän mielen kun pääsin osallistumaan tärkeään asiaan. Kokonaisuudessaan huutokaupan tuotto oli vähän yli 7000e!


Toivotavasti voittaneen huudon tekijä tykkää tunikasta myös livenä!!!

2 kommenttia:

  1. Ihastuttava tunika! Blogissani on Sinulle Haaste! Otatko kopin? http://mumintalo.blogspot.fi/2015/02/leenan-kasityot-blogin-haaste.html

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Ja kiitos haasteesta! Otan kopin ja vastailen kun ehdin istumaan koneella rauhassa ja miettimään vastaukset :)

    VastaaPoista