keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Siskosten samistelua

Täällä tulee varmasti näkymään vielä monen monta samistelusettiä tytöille, koittakaa jaksaa :D Ensimmäisenä Kangaskertusta ostettu "talvibambi"-kangas, joka piti saada käytettyä ennen talven loppua. Vanhemmalla tytöllä siitä (vaihteeksi) ruskamekko koossa 86/92 johon olen lisännyt pituutta ihan reippaasni siinä toivossa, että menisi vielä ensi talvena. Voi olla turha toivo, mutta jospa kuitenkin. Jos ei niin jääköön pikkusiskolle odottamaan :)

Pienemmällä Ruotsin eräästä omleu FB-ryhmästä bongattu haaremihousukaava koossa 50/56 omin muutoksin. Vielä vähän reilut, mutta eiköhän tuo kasva niihin. 

Kuvat puhukoot puolestaan :)Malli otti kuvaustilanteen melko lunkisti :D


                      Malli on lahjottu Herra Hakkaraisilla..Tästä näkyy housujen malli aika hyvin. Mallin päällä ei housujen mallista ei enää ole tietoakaan :DVähän kasvunvaraa vielä. Alustana anoppini vauvalle neuloma ihana pieni viltti <3

EDIT: muistin väärin kankaan ostopaikan, nyt se on korjattu :)

12 kommenttia:

 1. Ihana tuo kangas, todella suloinen! Ja ruskamekko näyttää myös pienessä koossa ihanalta. itselläni vielä kokeilematta.
  Onnea ihanasta pikkuisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanne-Maija <3 Tuo kangas on paitsi tosi suloinen myös aivan unelmallisen pehmeä. On siis jc:tä. Olen noita pieniä Ruskia tehnyt aika monta. Itselleni on kaavat ostettuna, mutten ole vielä uskaltanut kokeilla. Ensin oli iso masu ja nyt vähän masua ja utareet :D

   Poista
 2. Oih ja voih, miten suloiset kuvauskohteet ja mallit. Minullakin ruska kaava vielä kokeilematta,täytyypä panna töpinäksi. Miten tuo kangas on mennyt minulta aivan ohi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kankaan bongasin joskus fb:ssa ja muistin ihan väärin sen ostopaikan, nyt se on tuonne korjattu. Aivan ihanan pehmeää ja joustavaa jc:tä. Pitäisi päästä kokeilemaan tuota aikuistenkin ruskaa, niin ihania versioita siitä on ihmisillä! Nyt vaan kun tietää seuraavan n vuoden imettävänsä niin ei ehkä ole maailman kätevin siihen hommaan...

   Poista
 3. Voi mitkä neitokaiset ja tosi kiva tuo kangas ♥ Samistelusettejä tulen varmasti itsekin suosimaan tulevaisuudessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannariina! Aika usein kangasta on juur sen verran että tulee pari vaatetta, hassulta tuntuis olla tekemättä samistelua :)

   Poista
 4. Jopa on söpöjä neitoja! Just tuossa yks päivä mietin, että samistelusettien ompelu vaikeutuu kun joukon jatkoksi tulee yksi poika. Eipä sillä, että niitä settejä olisin kovin ahkerasti tytöillekään ommellut :D On muka niin hankalaa kun pitäisi sitä samaa kangasta ostaa 140cm ja 86cm vaatteen verran ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonja! Menekkien laskeminen on kyllä harmittavaista puuhaa :) mutta aina jos jää sopivasti yli niin pitää käyttää hyväksi. Oon ihan liian laiska myymään ylijääneet kankaat, helpompi tehdä siitä jotain pientä :)

   Poista
 5. Ihania vaatteita, mutta vieläkin ihanampia tyttöjä! Onnea vielä pienestä ihanuudesta! <3

  VastaaPoista
 6. Onpa kaunis kangas, ihanat vaatteet ja suloiset samistelusiskokset! <3 Onnea pienokaisesta vielä tätäkin kautta!

  VastaaPoista