sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Välillä onnistuu, välillä ei...

Rowanin ihanasta silkkikierrätyslangasta tehty Käsityölehdessä olleen mallin mukaan tehty neule on ihan susi! Tein aluksi kyllä tilkun ja kaikki, mutta jostain syystä tästä tuli aivan kaamea. Hihat ei istu, niihin piti jopa laittaa rypytyslangat, että ne sai paikalleen. Ihan hirveän kauhean kammottava, joka menee nyt ensiksi äitille kokeeksi, tuleeko käytettyä ja sitten luultavasti jossain välissä purkutuomio heilahtaa... BLÄÄH!


Sitten tämä toinen, josta nyt on langat päätelty ja on ollu jo töissäkin monta päivää, tästä tuli IHANA! Uusimmasta Modasta 5/20010 ilman hihoja vajaa neljä kerää Sandnesin Kitten mohairia 4½ puikoilla. Tein aika paljon pidemmän kuin ohjeessa, ihan mun näkönen väriltä ja mallilta.

Tämän päivän saldo siis: joskus onnistuu, toisinaan taas ei :)

9 kommenttia:

 1. Paljon oot kerennyt tekemään! =) Mutta näinhän se on, aina ei voi onnistua. En tuon kuvan perusteella ihana susena pitäis, mutta tiedän kyllä että jos ei hyvältä tunnu päällä, niin ei sitä tuu väkisten pidettyä. Ja tuo alempi on tosiaan ihana. Istuu tosi hyvin. Ja näyttää ihan kaupasta ostetulta. =)

  VastaaPoista
 2. Enpä olisi huomannut näitä ongelmakohtia ensimmäisessä neuleessa, jos et olisi niitä tuonut esiin. Kaunis väri!

  Tunika on aivan ihana! Todella upeasti toteutettu työ!

  VastaaPoista
 3. Harmi ettei takki onnistunut odotetusti, oliskohan ollut virhe ohjeessa?

  VastaaPoista
 4. Kauniita neuleita! Ei ykkönenkään pahalta näytä, mutta tiedän kokemuksesta, että joskus vaan tuntuu siltä, ettei onnistunut,vaikka muista siltä näyttääkin.

  VastaaPoista
 5. Voi harmi, tuo lanka on niin kivaa, että ehkä nuo hihat kannattaa ottaa uusiksi? Mutta tuo alimmainen on kyllä hieno! :D Istuu sulle tosi hyvin ja nuo rypytykset on ihanat!

  VastaaPoista
 6. Onpa kauniita neuleita. Harmi, jos et ole itse tyytyväinen. Minusta nuo molemmat näyttävät kivoilta.

  VastaaPoista
 7. Harmi tuo eka, mutta toinen on kyllä aivan toosia ihana!

  VastaaPoista
 8. Tuo tunika kyllä sopii sinulle todella hyvin :)
  Olen huomannut, että jos joku neule ei itselleen iske, niin kannattaa purkaa tai pistää eteenpäin. Useimmiten sitä huomaa itse tietyt virheet ja pelkästään ne virheet ja neule jää kaappiin. Mä haluan silti uskoa, että ne virhelyönnit kasvattavat luonnetta ja pinnaa neulojana. Muutama villapaita on tullut purettua......

  VastaaPoista
 9. Molemmat neuleet on nättejä ja tuo tunika on just nii-in ihana! Söpö on myös kuvassa vilahtava russeli ;O)

  VastaaPoista