tiistai 21. syyskuuta 2010

Lilaa vol 2

Lisää lilaa!!!

Lilasta on tullut ihan lempivärini. En niin tiiä, sopiiko se mulle, mutta käytänpähän kuitenkin, ihan siksi kun kerta tykkään :) Tämän neulomuksen tiimoilta haluaisin kysyä mielipidettä blogisfääristä. Eli neulonko hihat vaiko enkö? Mietin, että tuleeko ihan kamalan kuuma jos tähän vielä tekee pitkät hihat. Vai pitäisikö tehdä lyhyet? Vai jättää näin (tai siis päätellä langanpäät kuitenkin)?

Laitan tiedot neuleesta kunhan keksin, mitä sen kanssa teen... Uusimmasta Modasta Sandnesin kittenillä 4,5 puikoilla sohittu. Ja koko on 40. Ja langan kulutuksesta ei vielä tietoa :) Koitan saada paremman kuvan päivän valossa, mutta kertokaa nyt ensin, mitä tolle tekisitte? Kiitos :)

5 kommenttia:

 1. Jätä noin...tai ehkä pienet puhvihihat ois aika hauskat...toisaalta miksei pitkät hihatkin...

  Tästähän oli paljon iloa ja apua :D

  VastaaPoista
 2. Mä antaisin olla noin tai laittaisin ehkä pienet hihat. Pitkillä hihoilla voi tulla aika kuuma. Mutta kivalta näyttää :D

  VastaaPoista
 3. Tunika on oikein nätti just noin, en tekisi hihoja.

  VastaaPoista
 4. Ihan samaa mieltä muiden kanssa! Tuollaisena tosi nätti, sopii hyvin ton paidan kanssa. Tai jos haluat hihat, niin ihan lyhyet vaan. Veikkaan että on käytettävämpi sellasena, kuin pitkähihaisena. =)

  VastaaPoista
 5. Suuri kiitos mielipiteistä! Taidan jättää toistaiseksi ihan vaan tuollaiseksi. Tänään oli jo töissä päällä, lämmin, mutta ei liian, mutta pitkillä' hihoilla tuskin pystyisin edes pitämään. Mie kun heilun ku vähäjärkinen luokassa aina :) Koitan saada jossain välissä laitettua paremman kuvan, tuo on aika kauhea :)Lopputulos on kovin erin näköinen kuin alkuperäinen versio, mutta väliäkö sillä niin kauan kun toimii!

  VastaaPoista