torstai 9. syyskuuta 2010

Lilaa!!!Neulehiljaisuus katkeaa vihdoin :) Yksi neule on saumojen ompelua vaille valmisa ja eilen illalla sain valmiiksi saumattoman neuleen, joka nyt pääsee ensin näytille. Kävin viime perjantaina lankaostoksilla ja saaliiksi jäi Sandnesin ihania uusia värejä. Neuleinnostusta lähdin etsimään jostain kovin yksinkertaisesta ja nopeasta ja uusimmassa Modassa olikin 6 puikoilla neilottu "tuubi". Ensiksi innostuin mohairtunikasta, mutta avokki ihastui tähän malliin ja pitihän se sitten tehdä :) Mitä sitä ei miesten eteen tekis :) Tässä siis syksyn värejä:

Malli: Moda 5/2010 malli 43
Lanka: Sandnes Sisu vajaa 150g ja Sandnes Kitten vajaa 150g
Puikot: 6mm bambupyöröt
Koko: M/L

Lankamäärästä ei ihan tarkkuuta, ostin niitä enemmän kuin tarvin kun halusin neuleesta pidemmän.. Tajusin sitten kuitenkin, ettei mun leveän lantion yli voi samaa silmukkamäärää pitää ja joustinneuleessa nuo kavennukset on vähän haasteellisia. Neuloessa mietin, että tästä tulee kauluri, mutta venyy ja paukkuu päällä ihan tarpeeksi isoksi. Tykkäsin kaula-aukosta ihan näin, tuskin edes laitan siihen ohjeen mukaisia nappeja, aika näyttää... Lämmin ainakin tuntuu olevan, pitää odottaa pakkasaamuja, että voi pitää. Samalla ehtii lopuista langoista tehdä sellaiset ranteiden lämmittimet tai jotain?!? Kokonaiset kerät saa onneksi palauttaa kauppaan ja ostaa uutta lankaa :) Jospa tämä tästä vielä nousis!

7 kommenttia:

 1. Joo, tää näyttää tosi hyvältä! =) Pitääpä tsiigata tuota ohjetta.. Kaunis väri. Älä nyt vaan mee mitään palautteleen..;)

  VastaaPoista
 2. Kaunis paita, istuu mainiosti! Itekin tiirailin ohjetta sillä silmällä...

  VastaaPoista
 3. Kiva neule, lämmittää mutta ei liikaa lyhythihaisena. Minusta ei kaipaa mitään nappeja!

  VastaaPoista
 4. Hieno tuli! Tuo on yksi niistä, joiden katsoin olevan toteuttamisen arvoisia tuossa lehdessä. Lehdessä oli monta hyvää mallia tällä kertaa, ainakin minun mielestäni.

  VastaaPoista
 5. Katos mulla on jäänyt jostain syystä kommentoimatta, vaikka kuvittelin jättäneeni kommentin...

  Kiva neule! Tuo varmasti lämmittää tosi hyvin, vaikka onkin lyhythihainen. Ainakin oma kokemukseni mohairneuleista on se, että kylmä ei pääse tulemaan kovinkaan helposti :D

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva malli ja ihana tuo väri! Ja varmasti on lämmin :D

  VastaaPoista