tiistai 16. helmikuuta 2016

Vilma vol ???

Kuinkahan mones Mekkotehtan Vilma tämä omalla kohdallani on? Ei enää aavistustakaan :D Tämä vaan on mun lemppari kesät, talvet! Tähän tarvisi vielä ommella sinapinväriset housut. Nyt saa sinapiksi riittää tuo taustalla oleva autotallin ovi ;)

Näin Majapuun avoimilla ovilla tästä Majapuun ihanasta kankaasta tehdyn tunikan/mekon ja rakastuin! En kuitenkaan uskaltanut näin ihanasta kankaasta alkaa ommella mitään, mitä en ole kokeillut ennen, joten menin varman päälle. Joo, olen aika tylsä tyyppi :D

Pahoittelen kahden viikon niistämisestä pikkuisen rohtunutta nassua...




10 kommenttia:

  1. Kaunis on, mitä sitä hyvää kaavaa vaihtamaan :) Miulla on sama kangas kahdessa muussa värissä odottamassa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannariina <3 Tuo kangas on niin kiva! Kun tykkään että on kuosia, mutta ei tarvi aina olla niin kovin "kuosillista" kuosia :) Ja tää vaan on mun malli!

      Poista
  2. Samaa kuin Hannariina edellä; ei hyvää kaavaa kannata vaihtaa :D Todella kaunis niin kangas kuin koko mekkokin. Ja toimii tuon sinapinvärisen kanssa, mutta myös farkkujenkin ;)

    VastaaPoista
  3. Näyttää todella hyvältä! Ja ne sinapinväriset housut kävis kyllä hienosti tunikan pariksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä malli on jostain syystä ihan ku tehty mun kropalle. Näitä vaan alkaa olla kaapissa jo muutama... Mut aina yksi lisää mahtuu, eikö :) Ja ne sinapin väriset housut on ollu haavelistalla jo hetken... Pitäisköhän oikeen aktivoitua ja tehdä haaveista totta ;)

      Poista
  4. Kaava on sinulle kyllä niin täydellinen, ettei kannatakaan vaihtaa <3 Kaunis mekko!

    VastaaPoista
  5. Näyttää kyllä tosi passelilta kaavalta sulle, täytyyköhän tätä nyt itsekin jo koittaa jostakin metsästää kokeiluun kun niin onnistuneita tuotoksia on näkynyt :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos! En ole edes kovin Paljon tehnyt alkuperäiseen kaavaan muutoksia. Suosittelen kokeilemaan :)

    VastaaPoista