torstai 3. maaliskuuta 2016

Lasten Ruska

No onkos tullut ruska nyt talven keskelle...Innostuin tuhoamaan kangasvarastojani tällä kertaa Ruskan muodossa. Ruskasta löytyy oma kaava naisille ja lapsille ja sen voi ostaa Pikku-Piltistä. Nämä kolme Ruskaa on koissa 98 ja 116. Pienin on esikoiselleni ja kaksi muuta ovat menossa lahjaksi. Ruska on aivan ihana kaava MUTTA se syö aivan hirveästi kangasta. Varsinkin tällaista kangasta, jonka voi leikata vai yhteen suuntaan. Samalla se on ihan iloinen asia koska oma kangaskaappini pullistelee ja tursuaa (tuttu tunne itsellänikin) ja kaipaa laihista! Niinpä koitan nyt hetken välttää kangasherkkuja ja ommella kaappia vähän kauniimpaan kuntoon.

Selian ihana Dear Deer -velour on tullut hankittua jo varmasti vuosi sitten. Ihan pienen vaatteeseen siinä on vähän hankalasti sijoitettavat kuviot, mutta tällaiseen kokoon 116 se on aika ihana. Kauluksen sisäpuolen kangas on EK:n trikoota joka jäi yli ristiäisvaatteista ja on niin lähelle samaa sävyä velourin kanssa, että paljon parempaa ei olisi voinut toivoa.Majapuun iki-ihanat Kamomillahepat olen ostanut joskus eräältä FB kangaskirpparilta ja tarkoitus oli tehdä siitä itselleni jotain. En kuitenkaan koskaan oikeen tiennyt mitä siitä olisin tehnyt, joten sekin pääsi saksien ruoaksi. Pieni pala siitä vielä jäi. Taisin yrittää myydäkin kankaan jossain vaiheessa, mutta onneksi sitä ei kukaan haluamallani hinnalla ostanut ;)Pari sovituskuvaakin vielä. Olettaisin, että ensi talvena olis sopiva, nyt on vielä aika kaapu :D12 kommenttia:

 1. Kangaslaihis olisi tarpeen täälläkin, hitsi vie kun on vaan jotenkin inspis ihan kateissa :p Ihania tunikoita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangaslaihis on kyllä mennyt nyt vähän huonosti. Koitan aina välillä ja sit repsahan :D ja nyt kun on tulossa kesäkankaat ni voi ei!!!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Välillä perushuttukin on sitä ihan parasta!

   Poista
 3. Kauniita mekkoja ja itse juuri tänä iltana piirsin tämän kaavan! Siksi onkin mukava hieman fiilistellä mekon olemusta näin ennen kuin lähden myös laihduttamaan kangasvarastoani. Tosin tuo mainitsemasi kankaan kulutus tuottaa hankaluuksia ja joudun todennäköisesti helmaa lyhentämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kankaankulutus on kieltämättä tämän kanssa vähän hankala juttu. Olen monesti tehnyt kauluksen sisäpuolen jostain ihan muusta kankaasta tai tehnyt siihen sauman ihan vaan kankaankulutuksen vähentämiseksi ja joo, vähentää sitä max 15cm mutta säästöä se on pienikin säästö :D isokuvioisessa kankaassa erityisen hankalaa kun on kohdistuksessa yms mutta samalla saa uppoamaan paljon kangasta ja kangaskaappiin tilaa uusille kankaille ;) Kiva nähdä sun toteutuksia tällä kaavalla!!!

   Poista
 4. Onpa suloisia! Oon itsekin miettinyt, että pitäisi hommata tuo kaava lasten koossakin itselle, mutta ehkä säästän syksyn puuhiksi. Kangasta tuo kaava kyllä syö (aikuisten version kokemuksen perusteella), mutta eiköhän tuossa helmassa ole kaventamisen varaa. Leveyttä sen mukaan, mitä kangasta sattuu riittämään, niin hyvä tulee ;)

  VastaaPoista