torstai 5. marraskuuta 2015

Oman elämänsä supersankari

Flip-flap, flip-flap... Mikähän ääni se oli? No Muumikeksipurkin kansi tietenkin, sillä on taas lahjottu tenava olemaan edes pikkuhetken paikallaan. Tai noh, ensin sillä lahjottiin neiti vaihtamaan vaatteet. Äidin ommellessa pieni sankaritar oli nimittäin löytänyt vaatekaapistaan shortsit ja 5 numeroa liian ison Hello Kitty -paidan... Itkulla ja lahjonnalla ne sitten saatiin vaihdettua vähän vuodenaikaan sopivampaan asustukseen...

Ja olipas kirpsakka keli ulkona!  Ihan nopeasti juostiin pihalle, napsastiin muutama kuva ja sormet ristissä toivoin, että edes jostain niistä tulisi julkaisukelpoinen, en jaksa yhtään hämärää sisäkuvaa, ne pilaa vaatteetkin!

Tässäpä siis tämä pieni sankaritar <3 Yläosa OB:n Autumn forest (4/14) koossa 98 ja vähän pidennettynä. Jalassa OB: Ropinat (6/12), joissa lahkeet rutussa, koska en vaan pääse perisynnistäni, pituuden lisäämisestä, eroon en sitten millään. Kangas yläosaan Kankaamosta ja legginseihin Eurokankaasta.

Voi tuota elämisen riemua!!! Mun pieni sankari <3

6 kommenttia:

 1. Suloinen, pikku supersankari! Tosi onnistunut tunika ja legginsien pituus näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana <3 Tuo kangas on kyllä niin meidän neidin näköinen, että sitä oli pakko hänelle saada! Tuo EK:n jc ei jousta mitenkään ihan hurjan paljon, joten vaikka legginsit pituuden puolesta menisi vaikka kokoon 116 asti :D niin hoikalle neidille ei varmaan enää seuraavassa koossa mene..

   Poista
 2. Voi mitkä suloiset kuvat, ihana tyttö! Tosi kiva setti ja suorastaan rakastan tuota legginssien väriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista :) Sinapinkeltainen on kyllä ihana väri <3 Harmi, ettei mulle käy keltainen vähääkään. Mutta onneksi lapsille voi sitä käyttää ;)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Kivan näköinen setti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sattui olemaan niin mahtava valo, että oli ihana ottaa kuvia!

   Poista