tiistai 10. marraskuuta 2015

Kaahut vol 2

Koska tekemäni kaahu-body oli vielä aivan liian suuri enkä malttanut odottaa enää, että saisin nalluskat käyttöön niin tein nuoremmalle bodymekon, joka on sopiva nyt :) En suinkaan ole malttamaton?!? Mutta tämä vaan on niin suloinen kangas ja kun sitä vielä edellisen bodyn jäljiltä vähän jäi niin siitäpä sitten murulle vaatetta, sillä kun ei ole yhtään :D Juu, eipä :P

Bodymekon pohjana on Ottobren Kisuliini, johon olen tehnyt omat muokkaukset. Tämä ei oikeastaan edes ole mekko, en halunnut, että jää polvien alle kontatessa vaan juuri sopiva tunikapituus 74-80 tyllerölle. Bodymekon kankaat on Majapuulta. Housuiksi surautin kankaaseen aika kivasti sopivat vaaleanpunaiset legginsit, jotka kyllä on aika toivottoman suuret. Menee vielä seuraavankin kaahu-bodyn kanssa. Kangas on Noshin vaaleanpunaista JC:tä., jota olen hetken jo marinoinut kaapissa.


Aika hauskasti sattunut kohdistumaan nallen nassu tuossa sivussa ;)Älkää pelästykö, en mä aio tätä vauhtia teitä pommittaa, nyt vaan on kuvien pienelle hammaspeikolle puhjennut kaksi ensimmäistä hammasta ja oon saanut nukkua muutamia öitä vähän paremmin. Kummasti riittää virtaa kun yhtäkkiä saakin nukkua enemmän kuin puol tuntia kerrallaan!!!

12 kommenttia:

 1. Onpas nätti asu :) meillä kohta 1v:tä ei ihme kyllä häiritse helmat kontatessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora! Eipä meidänkään neitiä ne pahemmin ole tainneet häiritä, enemmän taitaa häiritä ajatus äitiä :D

   Poista
 2. Taas niin kaunis setti, että ei sanat riitä! Hieno! Ja suloinen M <3 Ja vielä erikseen papukaijamerkki tosta nallen sivukohdistuksesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jaana <3 Ihanien kankaiden paras puoli on se, ettei tarvi paljon kikkailla, riittää kun tekee ihan vaan pertsaa, kangas/kuosi hoitaa lopun :)

   Poista
 3. Oi mitä kaahuja! Ihana setti! Ja voi tuota pientä söpöläistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Pieni söpöläinen osaa kyllä sulattaa tämän mamman sydämen... Kaahut on niiin suloinen kanhas ettei rajaa!!!

   Poista
 4. Nythän näitä ompeluita tupsahtelee:) Suloinen setti! Joululahjaksi voisi pienen bodyn pyöräyttää ystävän pienokaiselle, meillä kun se bodykausi on jo takanapäin, sniif:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mulla taitaa olla putki päällä :D Onneksi on taipumusta vaan tuuriompelemiseen eikä sen pahemmin lähde mopo käsistä :D

   Poista
 5. Ihana setti! Kaahut on kyllä niin suloisia :)

  VastaaPoista