perjantai 16. elokuuta 2013

Kantinkääntäjän testailua

Viimein se saapui minullekin, ihan oma kantinkääntäjä :) JEEE!!! Sitä piti vähän päästä testailemaan. Tämä pikkumurun yöpuku on siis kokeilukappale kantinkääntäjälle. Olin vähän ehkä epäileväinen sen suhteen, nopeuttaako kanttari yhtään, mutta jo näin ensikosketuksen jälkeen en luovu tosta ikinä!!! Nopeuttaahan se kanttauksia ihan älyttömästi. Tämän kanssa kokeilin enimmäistä kertaa myös piilovetoketjujalkaa, kätevä sekin! Kun vaan ehtisi enemmän istua koneen ääressä. Tässä kuitenkin sellaisia kuvia, mitä malli tänään antoi ottaa :) Viikonloppua!
Malli: Ottobren Little dumbo 74
Kankaat: Nosh (mutten muista, mistä kaupasta (mä oon niin huono näissä..))


9 kommenttia:

 1. Aivan ihana malli ja vaate! Tuo leveämpi raita on nätti.

  En luopuisi minäkään kääntäjästä. Aika paljon se nopeuttaa ompelua, etenkin jos oikean väristä resorisoiroa on valmiina kaapissa. Ajoittain mulla on kyllä mennyt oikeiden säätöjen hakemiseen niin paljon aikaa, että nopeuttamisesta ei ole ollut tietokaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla ei vielä oo säädöt kiusannu (koputtaa puuta) kanttarin kanssa, toivottavasti hyvä tuuri jatkuu :)

   Poista
 2. Aivan ihana vaate ja olen kanssasi samaa mieltä, että kantinkääntäjä mullistaa koko ompelun. Siinä laitoksessa ei ompelijan rahat mene hukkaan!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan yllätyin, kuinka paljon se voi nopeuttaa!

   Poista
 3. Voi että teillä on kasvettu! Iso tyttö jo :D Yöpuku on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahdottomasti tuo pieni kasvaa ja oppii! Sitä ei tajuakaan vaikka kaikki siitä varoitteli että aika menee tosi nopeasti!

   Poista
 4. Kiva, kun piipahdit blogissa! Tulin vastavierailulle. Asian vierestä.. onko sun lapsi todella 1/13 syntynyt ja istuu ja seisoo?? Meillä meinaan saman ikäinen (loppukuusta syntynyt) eikä tee todellakaan kumpaakaan! :D Kiva blogi sulla ja kivannäköisiä ompeluja olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa :) Katselin, että meillä tosiaan on suunnilleen saman ikäiset pikkuiset! Meidän neiti on syntynyt 18.1.-13 ja on kovin kovin vikkelä tapaus... Ihan näin nopsaan ei olisi tarvinnut kehityksen tapahtua, mutta minkäs teet :D Kiva jos viihdyit, tervetuloa uudestaan :) Sun blogia tulee varmasti seurattua, kiva kun on suunnilleen saman kokoisia vaatteita työn alla :)

   Poista
  2. Liityin muuten lukijaksesi myös, niin löydän tänne helposti uudelleen. Hauska tosiaan, kun neideillä taitaa olla se reilu vko ikäeroa. :) Voin tulla sit katseleen ideoita omiin ompeluksiin. :)

   Poista