torstai 29. elokuuta 2013

KaakalijoustissamiksetSyksyksi teki mieli jotain vähän pepun alle tulevaa tunikaa. Selailin netissä aikani ja joku (en kuolemakseni muista kuka) oli tehnyt aivan ihania tunikoita SK 8/2009 lehdestä (saa ilmoittautua :) ) Innostuin niistä niin, että päätin silputa kaakelijoustofroteen, jonka olin tilannut käpyseltä.

Kuvissa vähän irvistyttää kun aurinko paistaa silmiin, mutta en jaksanut nyt tehdä itsestäni päätöntäkään :)

Ohjeesta poiketen päätin jättää sivun taskut pois siinä pelossa, että se olisi leventänyt ennestäänkin ihan riittävän kokoista lantiota ja samalla ajattelin, että kun kangas kuitenkin on melko kuviollinen niin olisi tullut sekava. Seuraavaan saatan laittaa taskut, jotenkin ne olis aika hauskat! Kangasta jäi sen verran, että tyttö sai samistelutunikan :) Sen ohje on sama kuin sirkushevospaidan pari postausta sitten.


Tykkään kovasti, tätä kaavaa tulen käyttämään vielä uudestaan. Olisiko kiva vaikka paratiisin puutarhasta? Rinnan alle lisäsin framilonin istuvuuden lisäämiseksi. Harmikseni mulla ei itselläni ole tätä käsityö lehteä, mutta onneksi kirjastosta löytyi :) Nyt on kaavat piirretty ja arkistoitu, tulispa vaan se paratiisin puutarha pian!!!

6 kommenttia:

 1. Ihanat samikset :) Ja hyvänmallinen tunika. Sopii kauniisti sinulle. Laitanpa lehden numeron muistiin itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo malli on kyllä mulle tosi passeli, pääsee uudemmankin kerran kankaalle :)

   Poista
 2. Sustahan on melkoinen ommpelijatar tullut! Ihan tosi hienoja juttuja oot saanut aikaan. Mulla on tämä blogimaailma jäänyt jotenki ihan jalkoihin. Elelen täällä loppukesää remontin keskellä vesivahingon jäljiltä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Riikka! Kiva kuulla susta! Ikävää, että on ollu vesivahinko. Remontin keskellä on aina raskasta elellä. Tsemppiä sinne!

   Poista
 3. Hihii, söpöiset äiti ja tytärhän ne siellä! Kaakelijoustokangas kuulostaa melkoiselta asiaan vihkiytyneiden ammattijargonilta ;)

  VastaaPoista