torstai 17. maaliskuuta 2011

Lilastus

Valmistunut jo ennen joulua, mutten vaan koskaan mukamas ole saanu ketään ottamaan kuvaa. Kuva kun on pakko ottaa ulkona, että sai tarpeeksi valoa, että saa selvää tuosta selän kuviosta...

Malli on dropsin tämä. Hihat jätin pois kun en ihan rehellisesti niitä raaskinut tehdä (jonkun edullisemman langan olis tietty voinu valita, mutta kun tuo oli niin ihana) joten siitä tuli liivi :) Pienet hihat voisi joskus lisätä, mutta ehkä sitten joskus jos alkaa harmittaa tai kylmätä..

Olen käyttänyt jo tosi paljon ja mulla oikeastaan toimii hihattomana paremmin kun muuten tulee töissä liian kuuma. Kokoa olen pikkuisen muuttanut eli tehnyt vähän vähemmän tuota helmaa ja kauluksia. Ihana malli, helppo oli tuo kukkakuvio tehdä vaikka sitä vähän jännäsin. Siitä eteenpäin ainaoikea olikin ihan tarpeeksi tylsää :) Kaikenkaikkiaan olen tosi tyytyväinen ja joka kerta kun on ollut päällä niin joku on ihastellut, muutaman epäonnistuneen työn jälkeen tämä teki tosi hyvää neulojan itsetunnolle :)Malli: dropsin (linkki edellä)
Lanka: Rowan renew
Puikot: muistaakseni 5mm

7 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Sanoisin että jopa paremmalta kuin alkuperäinen. Näyttää ehdottomasti käytännöllisemmältä noin, hyvät muutokset =) Kaunis yksityiskohta tuo kukka.

    VastaaPoista
  2. Vau mikä liivi, upea! Selän kukka on näyttävä :) Renew on ihana lanka, en ole raaskinut ostaa...

    VastaaPoista
  3. Onpas ihana, tuo selän kuvio on hieno!

    VastaaPoista