sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Pitsipusero kesäksi pakkasten keskellä

Aloitin tämän neuleen viime kesänä. Lankana on Katia Linen -lanka sekoituksella 53% puuvillaa, 47% pellavaa. Ihastuin kovasti Modasta löytämääni kuvaan ja ohjeeseen ja sainkin kesän aikana tehtyä kokonaisen takakappaleen ja n. 10cm hihaa. Sitten neule jäi, tuntui jotenkin tylsältä neuloa kun oli kotona niin paljon remppaakin tehtävänä. Joululomalla päätin sitten saada neuleen pois puikoilta, joita tarvitsin muihin töihin. Kuvan ottaminen on vähän kestänyt, mutta tässä tämä nyt on:
Ei taas mikään varsinainen taidonnäyte, alaosassa on pitsissä pari virhettä, jotka huomasin vasta myöhemmin, hihat on pikkuisen naftin pituiset ja muutenkin koko neule olis ehkä saanut olla pari senttiä pidempi. Pääntietä vähän muutin, enemmän vahingossa kuin tahallaan, mutta kaipa se menee noinkin. Yks nappi on vahingossa jäänyt auki :) mut sen saa myös kiinni :0 Toisen yksilön tästä mallista näette Vyyhdin viemää-blogissa siellä sen näköisenä kun se kuuluu olla. Kaiken lisäksi olisin varmaan voinu tehdä koon L, mutta jospa vaikka pienenen kesäksi :) Tässä vielä toinen kuvatus pitsineuleesta:

Malli: Moda 3/09 malli nro 17
Lanka: Katia Linen pikkuisen alle 450g
Puikot: 3 ja 3,5

Seuraavaksi tieossa nöfnöfnöfuiiiiiii... eli vaaleanpunaista :) TOSI vaaleanpunaista! Hei siihen asti!

4 kommenttia:

  1. Hyvältä tämä näyttää! Minäkin ihastuin tuohon malliin heti sen nähtyäni, en vain oo kerennyt vielä alottaa.. Lankakin (ehkä) hankittuna valmiiksi (jos en siis hosu siitä ensin jotain muuta..). Tykkään tuosta erikoisesta nappilisan paikasta! Tarkoitus olisi ens kesäksi saada omakin versio, pitänee vielä hetki neuloa pakkasvaatteita! =)

    VastaaPoista
  2. Kaunis pitsipusero. Valkoinen on nätti väri.

    VastaaPoista
  3. Nätti on tämä sinun toteutus, kesäisen raikas!

    VastaaPoista