keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Sininen Ruska

Tämä taisi olla ensimmäinen aikuisten Ruska omalla kohdallani. Lapsille olen tehnyt Ruskia enemmän ja vähemmän ja yhden imetysversiollisen olen tehnyt itselleni. Hommahuoneen Sanne-Maija Morelius teki tälle vuodelle kivan värihaasteen. Joka kuussa on yksi teemaväri, tammikuun oli sininen. Olen nuorena tykännyt sinisestä paljon. Makuuhuone oli joskus sininen tapetteja myöten. Sitten tuli kausi kun en oikeastaan sietänyt sinistä. Nyttemmin on vaatekaappiini päässyt takaisin häivähdys sinistä.

Kun mietin, mikä kangas olisi oma sininen hetkeni niin tämä Pehemiän Babushka Roses oli oikeastaan itsestään selvä valinta.
13 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä ihana kangas ja sille arvoisa on vaatekin.

  VastaaPoista
 2. Ihana! Kyllä sopii tummansinisen sävy sulle kauniisti ♡ Mullakin on ollut sinidtä kautta sisustuksessa joskus vuonna nakki, sitten hetkeen ei sietänyt missään katsella. Nyt taas päässyt takaisin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3 Voi kun kuulostaa tutulta :) Se on kyllä jännä, miten joskus johonkin väriin vaan kyllästyy!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Tästä tuli kaunis! Ihana! Hieno! Hyvä ratkaisu niiden taskujen suhteen. Sopii sulle ja tykkään tosi paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana <3 Itse vähän vielä arastelen että onko liian vahva kuosi omaan vaatteeseen, mutta on se vaan kaunis, en pääse siitä yli enkä ympäri...

   Poista
 5. Kaunis tunika, kuosi on kyllä tosi nättiä! Mun lemppari kankaasta taitaa olla musta/puna/vihreä, kaikkia värejä en ole varmaan nähnytkään. Nyt piti ihan googlettaa mikä tämä Ruska kaava on kun siitä niin monessa blogissa ollut juttua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ruska on kiva kaava mut ihan saman lopputuloksen saa muokkaamalla hyvää t-paitakaavaa. Tuo kuosi on yksi lemppareista pitkästä aikaa ja vaikka huomaan siirtyväni hillitympiin kuoseihin niin tämä oli silti ihan must have :)

   Poista
 6. Kaunis vaate! Itse olen tuosta kankaasta tehtyä vaatetta pitänyt todella paljon. Sinisestä pitävänä toivoisin sellaista versioita, jossa leikitellään vain sinisen sävyillä. Tosi ihanaa, että lähdit mukaan haasteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rakastuin tähän väriin kankaasta aika täysillä kun näin, mitä olit siitä tehnyt! Tammikuulle oli osallistumiseni aika ohut, toivottavasti ehdin vastata haasteeseen paremmalla ajalla tässä vuoden mittaan :) Ihanaa kun jaksat järjestää!!!

   Poista
 7. Ihana! Kuosi ja kaava sopivat sinulle täydellisesti <3

  VastaaPoista