maanantai 5. lokakuuta 2015

Doris 2007

Znokin ihanasta Doris-trikoosta (ostettu Kankaamosta) syntyi yhdessä mustan trikoon kanssa Onion 2007-kaavalla uusi lemppari. En muistanutkaan, kuinka hyvä kaava tämä on! Istuu kauniisti ja on mukava päällä. Helmaa levensin tyyliin mihin sakset osoittaa ja hetken mietittyäni ja kysyttyäni pari painavaa mielipidettä päädyin tekemään pussihelman. Hirmuisen kätevä kahden pienen lapsen kanssa kyykkiessä ja pyllistellessä ;) En ole edelleen pituudesta ihan varma. Nyt tämä on vähän turhan pitkä käytettäväksi legginsien kanssa, mutta näin aion tätä kuitenkin käyttää :)

Luvassa itselaukaisijalla kamera vaunujen päällä tehtyjä otoksia :D 






Seuraavaan on kankaat tulossa, siihen taidan laittaa taskut :)

Aurinkoisia syyspäiviä!!!

14 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen! Istuu oikein hyvin sinulle. :) Minä luulin jo nähneeni unta tästä kankaasta kun en mistään enää löytänyt, mutta muistin nähneeni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo kangas on jotenkin aivan täydellisen ihana. Tarpeeksi jotain hauskaa mutta silti tarpeeksi rauhallinen...

      Poista
  2. Istuu sulle kuin hansikas! Ja todella kaunis. Tuo kuosi on kyllä samalla niin ihanan rauhallinen, muttei kuitenkaan yhtään tylsä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna :) Ihanan huoleton vaate, joka on terpeeksi siisti, että kehtaa käydä lounaalla, mutta kuitenkin tarpeeksi huoleton että uskaltaa sen kanssa myös syöttää kahta sottaista lounasseuralaista ;)

      Poista
  3. Kaunis! Kuosi on kivan aikuismainen, mutta leikkisä kuitenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannariina :) Tykkään tuosta kuosista ja sen "väreistä" tosi paljon. Ja nuo yksiväriset hihat rauhoittaa kokonaisuutta kivasti myös.

      Poista
  4. Tuo kangas!!! Aivan ihana. Ja mekosta tuli todella kaunis. Istuu ihanasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tykkään kuosista ja mallista ihan hirmuisesti. Seuraavaan "samanlaiseen" kankaat pyörii juuri kuivurissa... Ja tuota ihanaa kangastakin on vielä kaapissa ihan hyvänkokoinen pala...

      Poista
  5. Todella kaunis tunika,itse olen ostanut tuon kaavan aikapäivää sitten,kokeillut en ole kertaakaan...Itsellänkin on tosi tarkkaa pituuden kanssa,pitää olla juuri se pari senttiä polven yläpuolella. Kangasta en jaksanut syfestareilla jonottaa...onkohan sitä vielä Kankaanolla,täytyypä mennä kurkkimaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tietääkseni on loppu kankaamolta jo. Jossain muuallakin tuota näin. Olisko ollut Royalilla tai kvk:lla... En muista missä, mutta jossain. Tuostahan oli nyt värillisiäkin versioita mutta tykkään kyllä tästä värityksestä. Ainoa vaan on tuon valkoiselle pohjalle painetun mustan haalistuminen...

      Poista