torstai 16. heinäkuuta 2015

Mekkotehdas vol 4 :)

Älkää nyt pelätkö, kyllä mie vielä muutakin ompelen kuin Mekkotehdasta, sitten joskus ;) Tässä tällä erää viiminen kesävaate itselle. Kaavana Mekkotehtaan Vilma hihattomana. Kaula-aukko ja kädentiet käännetty framilonilla. Idean tähän sain täältä ja pakkohan sitten oli itsekin kokeilla. Majapuun ihanaa ruusukangasta olin pihiyksissäni tilannut sen verran naftisti, että hihoja siitä ei enää olisi tullutkaan. Tähän tarvis ehkä hankkia valkoinen neule päälle allipiiloksi :D

Tämä kangasihanuus on nyt alessa ja löytyy myös ruskeana. Lienee tarpeetonta sanoa, että sitä mun kaapista jo löytyy :D Vielä kun keksisi, mitä siitä tekis. Saa antaa ideoita ;)17 kommenttia:

 1. Voi mahdoton miten ihana tämäkin mekko! Upea!

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihana mekko! En ole himoinnut mekkotehdasta - mutta nyt himoitsen! Juu...nää alennusmyynnit vie järjen :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo ja järjen vie myös se, että ostaa kankaita aina kun ne on uusia ja sitten ne tuleekin muutaman viikon päästä alessa. Eikä siinä mitään, mutta kun kangas on vielä kaapissa :D Noh, tyhmästä päästä kärsii oma kukkaro vaan :)

   Poista
 3. Tämäkin on todella ihana, tuota suttupitsiä ihastelin myöskin! Pitäisi varmaan kaivaa mekkotehdas esiin ja uskaltautua kokeilemaan jotain mallia epäonnistuneiden jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sepä se on, että jos joskus sattuu epäonstumaan niin on aika korkea kynnys tehdä udestan. Tsemppiä :)

   Poista
 4. Ihana mekko! Olen kyllä selaillut kirjan läpi, mutta vielä en ole kerennyt tutustumaan siihen paremmin. Mukava, että joku testaa edeltäkäsin nämä mallit, voin sitten myöhemmin päättää, minkä mallin ompelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Luulen, että nämä kaksi testaamani mallia on ainoat jotka mun kropalle käy... Ainoa haluaisin vielä kokeilla, mutta saa nyt nähdä :)

   Poista
 5. Minäkin pääsin tänään vihdoin selaamaan uutta Mekkotehtaan kirjaa ;) Tuo kangas on kyllä ihan täydellinen mekkoon, hyvin olet onnistunut jälleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Se kirja on kyllä ihanan kaunis! Sitä ihan mielellään kahvikupin kanssa selailee. Kovin montaa mallia siinä ei tietty ole, mutta liekö sillä niin väliä jos ne jotka on on käyttökelpoisia..

   Poista
 6. Ihana! Mullakin on sulle haaste blogissani..:)

  VastaaPoista
 7. Ohhoh, sinuapa nyt haastellaan oikein kunnolla. Kun mullakin ois sulle haaste. Ihania kesäkuvia muuten ja upea mekko.

  VastaaPoista
 8. Haastelemaan tulin minäkin! :D http://dobermami.blogspot.fi/2015/08/blogisitarina-eli-mika-perkeleen.html

  VastaaPoista
 9. Olet saanut useammankin haaseen. ;) Minä haastan sinut myös!

  VastaaPoista