keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Pandarakkautta

Ensimymyt <3 niitä täällä on silmät kosteina ihasteltu :)


Onnistuin ostamaan Viljamin puodin IHANAA alkuperäistä pandatrikoota kangashamstereista ja niinpä uskalsin kajota niihin pieniin paloihin, mitä minulla kyseistä kangasta valmiiksi kaapissa. Päätin tehdä siitä bodymekon, joka vauvalla on tosi kätevä ja suloinen pienellä ihmisellä. Tein yhden bodymekon samalla mallilla ystäväni murulle jo aiemmin ja samoilla muutoksilla (klick) Ottobren Sausage dog -kaavaan tein tässä. Tämä on kokoa 56, mutta vähän reilua kokoa mielestäni. Alla oleva bodyosa on vanhasta "kutistuneesta" topistani. 






Näin pitkän aikaa sitten jossain FB ompeluryhmässä aivan ihanan hattarakekkeristä tehdyn bodymekon ja siitä idea näihin omiin bodymekkoihin on alunperin tullut. En ole kyseistä vaatetta enään uudestaan löytänyt eli jos joku tunnustaa tehneensä kyseisen vaatteen niin pliiiis laita linkki kommentteihin niin pääsen ihastelemaan :)

9 kommenttia:

  1. Ai kun söpö ja sulonen on vaavikin ja mikä tukka! :) Meillä neiti on hieman isompi, täyttää 4kk kuun lopussa ja melkoinen hymytyttö ja aurinko on hänkin :) Minulla olisi tarkoitus myös testata bodymekkoa, ajattelin josko kesäksi tekisi lyhythihaisina. On se kyllä kumma kun vaatekaappi on 9kk aikana kutistanut vaatteita, etenkin housuja... ;) nimimerkillä. kesällä omat housut mahtuu jalkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora :) Tuo tukka on kyllä aivan mahtava. Esikoisellakin oli hiukset jo masussa mutta tällä on kyllä pidemmät. Mulla on ihan kamala vaatekaappi myös! Sinne ei oikeastaan kannattaisi laittaa mitään... Ja housut on täälläkin ongelma! Mahtaako meidän vaatekaapit olla sukua :D

      Poista
  2. Ihana asu ja vielä ihanampi neito :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista <3! Pitäisi vielä löytää vanha rosan väristä kangasta että saisi legsut. Mustat tuntuu turhan synkiltä ja muut värit kankaasta ei oikein innost..

      Poista
  3. Ihana!! Bodymekko on miullakin tekolistalla, kunhan nyt se sukupuoli vielä varmistuu lähiviikkoina ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannariina!!! Voi kun en malttais odottaa teidän pientä... Mut et varmaan sinäkään :D

      Poista
  4. Oliskohan mahtanut olla mun :) ? http://onn1s.blogspot.fi/2015/02/bodymekko.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kun ei varmaan ollutkaan, kun eihän siitä kovin pitkää aikaa ole :) Ja oletpa tosiaan kivan bodymekon tehnyt. Minullakin pikkupala tuota pandaa odottaa tuhoamista. Ja kiitos imetystunika inspiraatiosta. Sain itsekin muutaman tehtyä (tosin en vielä blogagttua :) ).

      Poista
    2. Kiitos :) Ei ollut tuo, mutta tuokin on aivan valloittava <3

      Poista