maanantai 2. maaliskuuta 2015

Kietoudu mustavalkoiseen

Ennenkin blogissani nähty Onion 2037 eli Onionin kietaisutunika pääsi taas käyttöön, tällä kerralla pitkillä hihoilla. Kangas on Noshin Anemone paisley, josta kerran näin tällaisen kietaisutunikan ja ihastuin. Noshin kankaaksi tämä on mielestäni kovan tuntuista MUTTA ei mennyt miksikään pesussa. Toivon siis, että tämä pitää värinsä pidemmän aikaa. Kuvat vaihteeksi harmauden keskellä kotona napsaistuja, saisi se kevät aurinkonsa kera pikkuhiljaa näyttäytyä... 


Tein optimistina samalla koolla kuin ennen ja "muutama" raskauskilo kun mukana vielä kulkee niin toivon, että tuo istuu pikkuisen paremmin sitten joskus ;)

12 kommenttia:

 1. Hurjan kaunis! En näe istuvuudessa mitään vikaa. Ihana kangas ja malli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mie nään monta vikaa mutta niin kai sitä itse aina :)

   Poista
 2. Tosi kaunis tunika! Mulla on ihan valmisvaate tuosta kankaasta ja on pysynyt hyvänä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Kiva kuulla, että on kestänyt kulutusta!

   Poista
 3. Kietaisumekko olisi ihana tehdä, mutta hitsi, kun olen niin laiska kaavoja muokkailemaan... Tämä on tosi kaunis päälläsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en kyllä oo muistaakseni muokannut tätä kaavaa mitenkään vaan oon tehny ihan suoraan kaavan mukaa, laiska olen itsekin muokkailemaan. Ja kiitos Hannariina :)

   Poista
 4. Ihana tunika! Pitäisi kyllä itsekkin kokeilla kietaisu mallia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tykkään kyllä tuosta mallista. Nyt imettäessä se ei ole ihan maailman paras, mutta muuten on yksi luottokaavoistani.

   Poista
 5. Onpa kiva kietsu! Raikas kangas vaikkei värejä olekaan :) Minä ompelin elämäni ensimmäisen kietaisumekon tovi sitten ja saattaapa niitä olla lisääkin tulossa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pingale! Näihin jää helposti koukkuun :)

   Poista