lauantai 16. elokuuta 2014

Voihan riivali!!!

Täällä on pikkuneiti 1v7kk melkoinen pieni riiviö. Vauhtia ja umpipöllöjä ideoita riittää vaikka muille jakaa ja välillä on suorastaan melkoisen epätoivoinen olo siitä, josko tuosta vielä joskus ihmistä tulee… Fiilikset siis varmaankin samat kuin muutamalla muullakin samanikäisen vilkkaan tapauksen äidillä. Pieni rakas on myös aloittanut päiväkodissa eikä aloitus ihan helppo ole ollut. Avasin kangaskaapin ja halusin löytää jotain fiiliksiin sopivaa. Viime kankaiden yönä olen muistaakseni tilannut käpyseltä tätä iiiihanaa riivalit-kangasta. Nyt se jostain syystä kankaiden joukosta huuteli ;)

Riivalin sädekehänä toimii kätevästi koirien vetonaru :)



Malli on syksyn Ottobresta (2014), pienillä muutoksilla, halusin tästä nimittäin tunikapituisen ja vähän levenevän. Koko 86 ja vielä vähän reilu. Uudet leggarit tähän pitää vielä surauttaa kunhan riivaliriiviö joskus taas antaa siihen mahdollisuuden :)






Otsa edellä kohti uusia riivailuja <3

14 kommenttia:

  1. Ihana pikku riivali! Kiva tuo malli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi! Halusin testata tuon mallin kun ajattelin sillä tehtailla enemmänkin kaapintäytettä jos toimii. Nyt vaan liukuhihna päälle :)

      Poista
  2. Ihana veitikka! Mikähän minulla meni ihan vikaan? Sama kaava ja samanlaiset kaavakuositukset, mutta hiha oli mielestäni todella niukka kaikkeen muuhun nähden? Jäi ihan hassusti kinnaamaan, joten oti pois ja tein liivarin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanne-Maija! Mulla pohjakaavana oli koko 86 ja tytölle riittäis varmasti ihan hyvin koko 80, olisko siinä mitään selitystä? Aika tiukalta tuntui hihakaarre ommella ja kaikista, mitä oon tehnyt (tähän mennessä 4 samalla kaavalla eri koissa) on hiha vähän niinkun loppunut kesken eli on varmaan aika nafti malli. Mitäs jos hihaan laittais reilummat saumavarat? Muistelisin, että joku muukin valitteli tuota hihan tiukkuutta...

      Poista
  3. Tää on ihana, oiva tunika pienelle Riivalille! Äkkiä oma kangas paininjalan alle :). On muuten kiva kangas kun menee sekä tytölle että pojalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miia! On kyllä monella lailla ihana kangas, toivottavasti pysyy kohtuuhyvänä!!

      Poista
  4. Hih, kuulostaa niin tutulta! Meillä Otso on juurikin saman ikäinen ja toisinaan kyllä riivali pahimmasta päästä. Arki muuttuu pian täälläkin, kun menen kouluun ja muksu aloittaa hoidon, tosin tuossa naapurissa vain. Ihan riittävän shokeeraavaa sekin :p Tsemppiä pikkutypylle ja äidille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannariina! Tänään päiväkotiin jättäessä vapisi enää alahuuli, ei tullut itkuparkukohtausta. Eiköhän tämä siis pikkuhiljaa 😊 tsemppiä sinne myös arjen alkuun!!

      Poista
  5. Todella kiva malli ja supersöpö-Riivali :)

    VastaaPoista
  6. Söt flicka och superfina kläder igen!

    VastaaPoista
  7. Eikä, meillä kans yksi pikku riivali ;) Isosisarukset antoi jo meidän neidille lempinimeksi pikkupirulainen :D Harmi kun en ehtinyt riivalia tilaamaan. Olen kuitenkin vakuuttunut, että tuolla kaavalla täytyy munkin muutama paita ommella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lohduttavaa kuulla, että noita riivaleita on muuallakin ;) Ja Riivaleita on tulossa juuri kolmessakin värissä, joten ehdit vielä :)

      Poista