torstai 24. heinäkuuta 2014

Kesäpertsaa

Aurinkoista päivää Turun suunnalta. Kun ulkona on läkähdyttävän kuuma on blogin päivitys hyvä tekosyy tulla ilmalämpöpumpun alle istumaan koneen ääreen, vihdoin! Koko kesä on ollut ees taas suhaamista. Ompelukoneen ääressä en pahemmin ole ehtinyt istua, mutta alkukesästä omasin vähän peruspertsaa kesisenä versiona eli 1,5v murulaiselle kesähepeneitä. Tulkoot satunaisessa jäejestyksessä, lehtien numerot on kuumuus sulattanut pois aivoista, mutta jos joku kaipailee niin hihkaisee niin kaivan lehdet esille :)

Kuvat on otettu kaikki lapsuusmaisemista Ahvenanmaalta. Meillä on siellä kesämökki ja ihana kesäinen viikko vierähti kuin siivillä. Voi kun mökillä ehtisi olemaan enemmän!

Ensimmäisenä krokosingoalla. Kangas on fb kangashamstereista ostettu. Kaula-aukon kumpparia vois vähän löysätä :)

Toisena tämän kesän OB:sta pikkuhihallinen mekkonen. Ihanat nuo pienet "hihat", jotka suojaa pieniä olkapäitä juuri sopivasti. Kangas on Majapuun ihanaa siiliä. tätä väriä onnistuin saamaan pienen palan fb kangashamstereista.

Kolmantena sama kaava kuin edellisessä, mutta ilman hihoja. Kangaskin on edelleen fb kangashamstereista ostettu :) Alan ilmeisesti pikkuhiljaa toistaa itseäni…

Viimeisenä Hoops, kangas Majapuulta. Voi näitä maisemia!!!

Siinä ei toki kaikki kesän ompelukset ollut, mutta edes vähän jotain :) 
Ihanaa, lämmintä kesäpäivän jatkoa!!!

2 kommenttia:

  1. Pirteitä mekkoja! Ja mekkokelejä on nyt riittänyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! On todella riittänyt :) Onneksi… Näin pienelle kun tekee niin melkein tietää, että on vain yhdeksi kesäksi...

      Poista