keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Taikurin apulainan

Jepjep.. Tämä pieni on oikein kunnon "apulainen". Ihan kaikessa haluaa olla mukana, hyvä niin :) Pikasurautuksena kesäksi tarpeeseen kesän Ottobren mekkonen. Halusin kokeilla, leikkelenkö lisää odottamaan sitä hetkeä kun ehdin oikeasti ommella. Tällä hetkellä ompelu on 5 min nyt, 2 min kohta, 3 min apulainen sylissä jne jne. Lisäksi "ylimääräisen" ajan syö tällä hetkellä yksi proggis, josta myöhemmin lisää ;) Sanotaanko vaan, että Turun seudulla on IHAN MAHTAVIA naisia <3.

Kangas tähän on Majapuun avoimilta ovilta. En aluksi ollut tästä mitenkään erityisen vaikuttunut, mutta onhan tää ihan supersöpö pienessä mekossa!



Tutteja riittää...

Kaikki nää mun ihanat tutit on tässä :)

Voi vaikka istua hajareisin Siiri-siili seurana..

sopii myös kiipeilyyn ;) ...

...ja "siivoamiseen"!!!

Samalla voi vaikka vähän muuttaa järjestystä huoneessa.

6 kommenttia:

  1. Ihana mekko ja mielettömän suloinen tyttönen <3

    VastaaPoista
  2. Ihana mekkonen ja tietenkin vielä ihanampi mallineito! :) No oliko kaava kokeilemisen arvoinen? Itellä odottelee tuolla kaavat piirrettynä juurikin sitä ompeluaikaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan ok on mielestäni tuo mekko. "Hihat" ompelisin erilailla kuin ohjeessa ens kerralla, mutta muuten ihan kiva. Melko leveä malli, mutta kesälle saa ollakin niin ilma pääsee vaihtumaan eikä tule tukala

      Poista
  3. Sievä mekko, ja näkyy sopivan monenlaiseen touhuun :) Mulla kans on samainen mekko työlistalla kesäksi, kangastakin olis, kunhan sais muut ompelukset pois alta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! Mulla on tuota leikattuna 3 lisää :) Ja ihan muutaman ufo odottelee ompelupöydän vieressä :)

      Poista