tiistai 13. toukokuuta 2014

Omenankukkia

Ihastuin Majapuun Omenankukka-kankaaseen. Olisin voinut ottaa sitä molemmissa väreissä, mutta päädyin itselleni tähän harmaaseen, pitäiskö tilata vihreääkin :) 

Kaavan pohjana on Ottobren Jungle Stripea, siitä tosin ei ole jäljellä kuin raglan-hihasaumoista takasauma, mutta hyvä kaava muokata. Kaikkia kappaleita on levennetty (JS koot loppuu kokoon 170 ja itse olen 42-kokoa oleva aikuinen nainen), hihat on halkaistu ja keskelle on lisätty leveyttä ja kaula-aukko on avarrettu hihan olkakohdasta ke-kohti. Lisäksi rinnan alle on laitettu kuminauha. Koko paita olisi saanut olla pikkuisen pidempi, mutta tulee varmasti käytettyä näinkin. Nyt kun kaava olisi muokattuna ja tuoreessa muistissa niin pitäisi varmaankin tehdä pari lisää. Millaisia muutoksia lähtisit tähän vielä tekemään?
Pari kuvaa takaakin..

Kiitokset alueeni ompeluelämää-ryhmälle kommenteista ensimmäisen version jälkeen :)

18 kommenttia:

 1. Kylläpä on nätti kangas. Ja hieno tuli toisesta versiosta. En minä tuota enää kummemmin lähtisi muuttelemaan. Mekonkin tuosta saisi pelkästään pidentämällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kesäksi voisi kyllä hyvin tehdä pari mekkosta, on tosi mukava päällä..

   Poista
 2. Samaa mieltä kuin edelliset; todella kaunis ja onnistunut!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Marjo! Hetken aikaa kangas jo ehti olemaan kaapissa ja ihmettelin, mitä siitä tekis :)

   Poista
 4. Eihän tuossa enää mitään muutettavaa ole, näyttää täydelliseltä. Kangas on ihanaa, minullakin siitä kaksi tunikaa (toinen harmaa, toinen kaksivärinen).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aliisa! Tykkään kyllä kankaasta kovasti myös.

   Poista
 5. Sievä ja kesäinen on! Eihän tuota muuttaisi mitenkään, paitsi kuten edellä mainittu, pitentämällä mekoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi :) Pari yksiväristä trikoota tuossa odottaa jos pääsisivät kesämekoiksi. Jos vielä saisi helmaan vaikka painettua jotain kivaa niin saattais tulla aika hauska!

   Poista
 6. Miustakin tosi nätti, sopii kauniisti! En laittaisi edes pituutta lisää, on noin just hyvän mittainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannariina! Housujen kanssa tämä pituus sopii kivasti, mutta kesällä saattais olla caprien kanssa kiva vähän pidempikin. Ja vois rauhassa kumarrella pikkuneitiä vahtiessa ilman, että takamus vilkkuu :)

   Poista
 7. Voi että, tää on ihan tosi kivan mallinen...sopii erihyvin sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoa! Tykkään myös kovasti, on nyt ollut päällä parina päivänä ja kyllä supermukava päällä!

   Poista
 8. Hei, kyllä näyttää pukevalta päälläsi! Itse olen vielä sinua aikuisempi nainen ja ihan yhtä lyhyttukkainen. Tuo näyttää hyvältä myös lyhyen tukan kanssa, jotkut poimutukset kun taas välillä voivat olla turhan tyttömäisiä. Sopiiko kysyä, missä Ottobren numerossa ohje oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja anteeksi, huomasin kysymyksesi vasta nyt :( tulee varmaan turhan myöhään tämä vastaus mutta Jungle stripes löytyy Ottobren numerosta 3/12.

   Poista