sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Puput ja pöllöt

Tällainen vähän välipostaus tässä seuraavan setin housuja odotellessa :)

Ensin ajattelin vilauttaa teille ihan ensimmäistä aplikointiani. Olkoon tämä lohdutuksena kaikille muille aplikoinnin kanssa öööö sanoisinko vähän huonommin onnistuneille :D Kun aktiivisemmin aloin ompelemaan pitkän tauon jälkeen vajaa vuosi sitten niin halusin aplikoida pöllön. No enhän minä pöllö ollut koskaan kuullutkaan irtirevittävästä tukikankaasta. Jälki on sen näköistä :) Tästä tunikasta en koskaan viitsinyt helmaa päärmätä, harmitti niin vietävästi pöllön epäonnistuminen. Mutta kyllä tämä päällä on paristi ollut, tässä todiste :)Tässä lisää pöllöjä: toinen mekkonen/tunika on Ottobren (1/14) pienellä kasvunvaralla. Kangas on Sampsukalta.Näin surullista on saada uusia vaatteita :D


Tämä herkullisen värinen ihanuus on Metsolan pupu-kankaasta tehty miikkari. Etuosan kanttaukset ei oikein tahtoneet onnistua, mutta muuten tästä tuli oikein kiva väripläjäys loskan keskelle.Äitin bloggausapulainen :D

 Loppuun vielä ystäväni tytölle reissua varten ompelemia mekkosia tositoimissa. Kohta on kesä täälläkin!!! Sitä osotellessa nauttikaa näistä tunnelmista :)2 kommenttia:

  1. Mikä tuossa applikaatiossa on muka vikana? :o Aivan ihanat nuo miikkarit! Mulla jäi jumppiksesta pupuja yli ja just yks päivä sitä pyörittelin käsissäni, että mitä tekisin. Bodya mietin mutta pitää varmaan muuttaa mieltä :) Mikä näissä on kokona?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiltti ❤️ Aplikointi kupruilee aika pahasti. Ei koko kaameus näy kuvissa :D Miikkareissa on kokona 86/92 josta olen ottanut pituudesta n 2cm pois, Murmeliini kun on vasta 77cm pitkä.

      Poista