perjantai 14. helmikuuta 2014

Marianne vai Polka gris?

Myöhästyin jemma-trikoosta (sain myöhemmin ostettua sitä hamstereista), mutta kun Jemma-puuvilla tuli myyntiin niin näin siitä heti pallohemlaisen hameen. Tässäpä se :) Mallia olen ottanut vanhasta hyvän mallisesta A-linjaisesta hameesta. Silmämääräisesti lisäilin helmaan ehkä n 9-11 cm leveyttä per puoli vuoriin verrattuna ja rypytin kankaan vuoriin kiinni. Mielestäni ei asettunut nätisti, joten lisäsin vielä kuminauhan helmaan. Näin syntyi itselleni ihan täydellinen hamonen. Näitä lisää!

Äitin mussukka halusi kovasti koskea kameraan. Pääsi siis poseeraamaan äitin kanssa. Myös Wilma-koira halusi kuvaan :)


Hamekangas siis Veson puodista Kaulalla oleva huivi on Majapuun raitatrikoota.


Kesällä tämä hihattoman topin kanssa... Voi kun olisi kesä!!! :)

14 kommenttia:

 1. Olen ihaillut tuota kangasta mm. Kukalla Karkelot-blogissa! Tosi kiva kuosi ja malli on varmasti sellainen, jota tulee pidettyä! Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ystävänpäivä oli ja meni, toivottavasti sinullakin oli hyvä sellainen!!! Kukan blogista varmaankin olen koko pallohelman ohjeen joskus alunperin katsonut.

   Poista
 2. Juu-u, kyllä sä ihan Marianne -karkilta näytät :). Kaunis on mekko ja hyvin sopii sulle. Mahtaiskohan sitä joskus oppia vielä käyttämään hameita? Tällanen pallohame olis kyllä munkin makuun, on vähän rennompi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällainen pallohame on ihan huippu! Pitää tehdä varastoon lisää :)

   Poista
 3. Ihanan pirtsakka. Mäkin olen jemmapuuvillaa tuumaillut, mutta taitaa olla mun henkilökohtaiselle habitukselleni liikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi :) kauan mietin jemmaa ja sitä, mitä siitä tekisin... Sitten oli yks kerta ihan tarve jollekin vähän pirteämmälle hamoselle. Ihana kangas. Toivoisin niiiiin kovasti, että tämä tulisi mustavalkoisena trikoona <3

   Poista
 4. Voi miten pirteä ja aivan ihana kesällä! Minäkin odotan jo kovasti kesää... tai edes sitä kevättä :)

  VastaaPoista
 5. Jotkut ne sitten on tyylikkäitä! Sen lisäksi, että taitavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sonja <3 taitoa tähn hameeseen ei pahemmin tarvinnut. Ihanan simppeli ja mahtuu mukavasti päälle vaikka ei "ihan" kesäkunnossa olekaan :)

   Poista
 6. Ihanan pirteä asukokonaisuus! Tulee mieleen tori, mansikat ja tietenkin auringonpaiste.

  VastaaPoista
 7. Tämä on hauska ja hyvä kokonaisuus, olen oikein kateellinen!

  VastaaPoista