tiistai 3. joulukuuta 2013

Itselle työvaatteita

Töihinpaluu lähestyy uhkaavasti. Pikku-murmeli on nyt 10 ja puoli kk ja jää isänsä kanssa vuodenvaihteesta kotiin ja minä palaan työelämään. Onneksi on työ, johon palata! Vähän kuitenkin jännittää monestakin syystä. Nyt kuitenkin tein itselleni pari tunikaa töihin. Olen tainnut joskus sanoa, että olen opettaja, siksipä molemmissa vaatteissa on mietitty vähän myös tuota selkänäkymää...

Ensimmäiseen on kangas Käpyseltä , resorit ja pitsivetoketju Majapuulta ja no musta nauha on jostain?Kaavana Onion2007 (uusi lemppari)

Toinen tunika on Tutulla Onion2035-kaavalla tehty. Taskun kaaret on piirretty maalipurkin avulla (vessaremontti on vielä vähän kesken, siitä kuvia kun valmistuu) Kangas on Pienestä hattutehtaasta, resorit taas Majapuulta ja silityskuvio Pikkupiltistä. Tuo pinkki koristenauha on ostettu jostain :) Kuvista ei näy, mutta taskun sisäkangas on myös pinkki.Pahoittelen kuvien laatua. Tässä häärii lattialla 2 koiraa ja tuo Murmelssoni, joten kuva pitää napsaista silloin kun ei satu yhtään tassua tai sormea näkymään kuvassa :D Sovituskuvia ehkä joskus...


9 kommenttia:

 1. Hienoja! Tsemppiä työhön paluuseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! Vähän kyllä jännittää ja hirvittää. Mitä jos en enää osaakaan tehdä työtäni?!? Kaipa se hyvin menee kunhan sinne asti pääsee... Ihanaa joulun odotusta sinulle!

   Poista
 2. Onnea uudelle blogillesi! Ihana ulkoasu, hieno nimi ja tuo yläbanneri on tyylikäs. Ja mitäs vielä piti sanoa. Ihana tuo pinkin ja mustan yhdistelmä. Tsemppiä töiden aloitukseen. Onhan se huomattavasti mukavampaa uusissa vaatteissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Laitan nimestä ja blogista vähän lisää taustaa kunhan ehdin. Uusissa vaatteissa on aina sitä jotain. Ja kun vuoden on täällä kotosalla majaillu lähinnä verskoissa ni tuntuu aika kivalta saada uutta nuttua niskaan :)

   Poista
  2. Jos ei ruotsinopettajan homma luistaisi, niin miten ois alan vaihto käsityönopeks:) Aivan käsittämättömän hienoja juttuja!!! Halit ja hyvät joulut koko perheelle! T.Merja

   Poista
 3. Ihanat! Ja täällä samoissa mietteissä toinen ope :)
  Ehkä haen potkua uuteen kauteen myös tekemällä itselleni jotakin. Sinun tunikamallisi sopivat inspiraatioksi mitä parhaiten!
  Tsemppiä kevääseen! Kyllä sä osaat!
  Terv. Suvi S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi!!! Eiköhän se työ taas tule jostain selkäytimestä kunhan vähän verryttelee :) Toivottavasti ainakin!

   Poista
 4. Aivan ihanat tunikat! Ja mikä mieletön oivallus tuo, että mitlä vaatteet näyttää takaapäin katsottuna! Miksen mä ole sitä tajunnut?!?! Vitsit mun pikkuoppilailla olis hauskaa etsiä open vaatteista jujuja. Kiitos inspiraatiosta!

  VastaaPoista