keskiviikko 13. marraskuuta 2013

JTKK-kokeilua

Vihdoin toi posti minullekin oman JokaTyypinKaavaKirjan. Siitä piti heti pääsä kokeilemaan itselle raglanpaitaa, jota niin moni on kehunut. Optimistina piirsin koon M ja leikkelin varmuuden vuoksi reiluilla saumavaroilla. Onneksi leikkasin! Ei meinaan olisi muuten mennyt päälle ollenkaan. Joko tuo raglanpaita on melkoisen kapeaa sorttia tai sitten oon vaan ISO tai sitten molempien yhdistelmä...

Tässä kuitenkin oma versioni kaavasta, tämä on kokeilu nro 2. Ensimmäinen tekele on ihan hyvä kotipaita, mutten taida sitä tänne laittaa :) Raglansaumaan laitoin pitsivetskarin kun pelkäsin, että tulee muuten liian yöpaita. Kanttauksetkin on tehty vanhaan malliin ilman kantinkääntäjää. Ihan pidettävä siitä tuli. Vai?


7 kommenttia:

 1. No tuli todellakin pidettävä. Aivan ihana! Pitsivetskari tuo ihanasti ilmettä :) Onko sulla oikein aukeava malli tuo vetoketju? Mä joskus laiskana tikkasin sen vaan lumeeksi raglansauman päälle :D Mullekin posti toi saman kirjan viime viikolla ja meinasin tätä kaavaa kanssa kokeilla. Hyvä tietää, että on naftia kokoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan aukeava ketju vaikka suunnitteilla ei ole pitää auki :) Nuo pitsivetskarit on ihania, pitäis vaan uskaltaa laittaa niitä.. En tiiä onko tuo kovin naftia kokoa, mulla vaan on melkoisen leveä lantio, mutta kun Onionissa M on sopiva ni tässä ei niinkään..

   Poista
 2. Hei. Eksyin blogiisi sattumalta. Aivan ihana kuosinen kangas ja todella hyvännäköinen paita. Olet taitava. Tervetuloa vierailemaan blogissani silimukointia.blogspot.fi. Kirjoita blogin nimi murteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun eksyit tänne!!! Tervetuloa uudemmankin kerran :) Ja kiitos, toivon, että joskus olisin taitava, nyt vielä harjoittelen :)

   Poista
 3. Tosi kiva paita! Eikä yhtään yöpaitamainen. Sulla on kyllä mahdottomasti noita ihania kankaita! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maritta! Noihin kankaisiin jää vähän koukkuun, ihan niinku lankoihinkin :)

   Poista
 4. Hei! Jätit kommenttisi tylliblogiin ja kyselit matosta. Laitatko vielä sähköpostia asiasta osoitteeseen tyllinposti(a)gmail.com niin kerron tilausmatoista tarkemmin, kiitos!

  Terveisin Marja/TYLLi

  Ps. Aivan ihana blogi sinulla!

  VastaaPoista