maanantai 4. marraskuuta 2013

Fantit

Tämä Design-Tilkkukorin Fantit-kangas on vaan NIIN ihana! Kaikki kohdallaan; värit, hahmot ja laadukkaan tuntuinen materiaali. Loppuunmyynnistä hamstrasin tätä vielä metrin verran kaappiin edellisen metrin jatkoksi. Ja onneksi hamstrasin, muuten ei tähän olisi tullut takakappaletta ollenkaan. Kaavan pohjana taas kerran Hoops :) Joo, olen virallisesti Hoopsahtanut :) Vähän iso tämä vielä on Muruselle, mutta ensi kesänä jos menisi mekkona..


Vähän olen suunnitellut isompaa muutosta blogin suhteen. Ihana ystäväni on tehnyt minulle paljon kauniimman pohjan ja aivan ihanan uuden logon. Menee vielä hetkinen, ennenkuin uudet ompelumerkit uuden iiiihanan logon kera tulee, mutta mietin, jos vähän arpoisin ihan ensimmäistä kertaa Blogini historiassa... Olisiko toiveita?

2 kommenttia:

  1. Arpajaiset olis kiva juttu! Palkinto voisi tietenkin olla jotain ommeltua, voittajan kohtuullisen toiveen mukaan, esim trikoopipo.

    VastaaPoista
  2. Ihana mekko! Kangas on kyllä ihana ja värit varsin herkulliset :) Arvonnallekin annan peukutukset, ja juuri pipo voisi olla kiva palkinto vaikka jollain pienellä applikoinnilla :)

    VastaaPoista