sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Pinkkiä palloa

Marakantin Hannalla oli aivan ihana tunikapostaus kliks ja halusin hamsuista ostamastani pallofroteepalasta jotain samanlaista ihanaa. Muokkasin Onionin päätietä vähän vähemmän avaraksi ja hain keskellä lauantaita inspiraation iskiessä ja sormien syyhytessä Kotikolon Oivalluksien Emmiltä pinkin pitsivetoketjun. Kiitos vielä siitä :) Ihanaa kun on ihmisiä, jotka tajuavat, millainen katastrofi se on, jos on inspis päällä ja jotain uupuu!!! Vaihdoin saumuriin oikein pinkit langatkin, korkkaamattomat! Nyt pitää vissiin iskeä kaikkie pinkkien kankaiden kimppuun :)


Kuvat on otettu itselaukaisijalla... Pikkuisen haastavaa :)


Helmaan laitoin vielä resorin kun halusin pikkuisen pituutta lisää. Tällä kertaa en laittanut omaa Fagerwear-merkkiä vaan vaaleanpunaisen handmade-merkin, jonka olen joskus aikaa sitten tilannut Juhokustilta.
Lähikuva kauluksesta. Pitsivetoketju (joka ei mun visiosta huolimatta oikein tuossa näy... Ja tuohon kaula-aukon lipareiden väliin ompelin sellaisen tavallisen polveke???-nauhan. Ei paljon näy, mutta pikkuisen kuitenkin.


2 kommenttia:

  1. Mukavaa kun olet saanut minun ompeluksistani jonkun inspiraation. Välillä tuntuu, että mulle sitä luovuutta ei ole suotu lainkaan :) Aina samoja virityksiä. Pitsivetskareilla saa kyllä kivasti ilmettä. Kaunis ompelus :)

    VastaaPoista