maanantai 16. syyskuuta 2013

Jumpsuithorror

Elämäni ensimmäinen jumpsuit... tuskin viimeinen, mutta hetken kyllä harkitsen ennenkuin alan seuraavaa tekemään... Ei mennyt ihan niinkun Strömsössä. Minä ja vetoketjut ei vaan tulla oikeen toimeen. Pitäiskö joku mulle kurssin :) Lopputulokseen olen ihan kohtuutyytyväinen, vähän tuo vetoketju edelleen pullottaa paikoitellen, mutta aika paljon vähemmän kuin versiossa 1 :) Tämä siis Ottobren 4/12 lehdestä kokona 80. Hihan- ja lahkeensuut olen tehny pitkiksi ja ovat kuvassa kaksinkerroin.


Metsolan Musti-kangas on kangashamstereista vaihdokkina meille tullut, samoin tuo pallokangas ja hihat, jotka ovat ruutujoustofroteeta. Vetoketju on piilovetoketju, joka sattui laatikosta löytymään. Mustia ei tainnut jäädä yhtään kokonaista eli aikalailla kaikki meni. Ikävä kyllä kohdistuksetkaan ei samaisesta syystä ole ihan parasta A-luokkaa, mutta kulkevat Mustit rivissä sentään :)

Kettubody Ottobren (1/12)  Happy squirrle koossa 74. Ihana Paapiin kettukangas on kanhashamstereista ostettu ja käytin lähes joka millin palasta. Loput eli ruskea kangas on vanhasta topistani leikelty. Ruskea resori jostain netistä :) mä oon niiiin hyvä muistamaan, mistä mikäkin kangas on... Saaja vaikuttaa ainakin iloiselta :)

Tämä body on samalla kaavalla tehty kuin jokunen postaus sitten eli Ottobren 3/13 lyhythihainen body, johon olen tehnyt pitkät hihat. Hihakangas samaa ihanaa Kurbitsakangasta kuin oma tunikani pari postausta takasinpäin ja norsukangas myös Käpyseltä. Koko tässäkin 74.

4 kommenttia:

  1. Reipas haalari, eikä tuo vetoketju häiritse käytössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ei :) Ainakin on lämmin ja mukava päällä (tai näin kuvittelisin) :)

      Poista