perjantai 25. helmikuuta 2011

Shalom cardigan

Hiihtolomaterveisiä! Kamalan pitkä tauko taas, mutta töitä olis kyllä valmiina kun saisi kuvattua... Influenssa on kiusannut täälläkin, nyt kuitenkin taas kuvioissa :)

Tästä piti tulla itselleni ihana shalom cardigan... Tein kuitenkin alkuperäisen koon mukaan ja liian pienihän se mulle on. Yritän saada siskolle ujutettua :) Kuva tulee nyt kuitenkin tässä ilman siskoa ja ilman mallia. Alle laitoin paidan, että sais paremmin käsityksen kirjavasta langasta... Ihana se on, tykkään hirmuisesti mallista ja langasta. Tässä siis taas yksi versio:



Malli: Shalom Cardigan by Meghan
Lanka: Katia memory 210g
Puikot: 5,5mm

Langan ostin Turusta Piikkopirrasta -70% alennuksella :) Ihan mun värit, harmi, ettei nyt mahdu mun päälle kuitenkaan... Lankaa jäi vielä n. 240g. Jospa siis miettisin silmukat uusiksi ja tekisin itselleni myös... Sitä odotellessa... :)


7 kommenttia:

 1. Harmi ettei tämä sovikaan, siskosi saa kyllä hienon liivin :D Onneksi lankaa jäi niin teet sitten uuden :D Piikkopirta on ihana paikka, kun siellä on aina noita alelankoja kivasti :D

  VastaaPoista
 2. Voi harmitus! Tee ihmeessä itsellesi uusi. Tulikin juuri mieleen, etten ole omaani käyttänyt tänä talvena vielä kertaakaan...:/ No, ens viikolla päälle sitten :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis! Harmi, että sinulle väärän kokoinen. Mutta siskosi on onnen pekka kun tuon saa:)

  VastaaPoista
 4. Kaunis tuli:) Löysin myös ihanaisen koirulin tuolta alempaa.

  VastaaPoista
 5. Voi miten kaunis. Tälläisen voisi itsekin tehdä.
  Nim. höperönä liiveihin :)

  VastaaPoista