keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Slipari

Pienelle pojalle valmistui välityönä tällainen slipoveri. Ohje on oikeastaan pitkähihaiselle paidalle, mutta tein nyt tällaisen version, ei tule liian kuuma konttaillessa ja touhutessa :)


Malli: Moda 4/2010
Lanka: Drops merino extra fine
n. 100g, kolmatta kerää aloitin ihan pikkuisen
puikot: 3,5 ja 4 mm

Kuvassa neuletta ei ole vielä höyrytetty eikä venutettu, joten näyttää pikkuisen vimpulalta, mutta eiköhän se silti lämmitä mukavasti. Ehkä vähän turhankin simppeli, mutta joku raitapaita alle ni kaipa se hyvin menee...

4 kommenttia:

 1. Kaunis slipoveri. Paita voisi olla sisäkäytössä hieman kuuma, hyvä idea tehdä liivi. Tuossa on saanut ihan uralla neuloa nurjaa :)

  VastaaPoista
 2. Nätti on! Minäkin tei elefanttislipoverin eräälle pikkumiehelle. liian pienihän se on ja en oo viittiny tehä nyt viimeistelyjä ees siihen.. jospa sen sais sitten joskus tehtyä loppuun, ku seuraava vauva syntyy lähipiiriin joskus. =)

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva Slopoveri. Väri sopii kaikkiin vaatteisiin.

  VastaaPoista
 4. Hei! Palaan vielä siihen solkiasiaan jota kyselit blogissani. Sain tänään tietää, että liike josta itse hankin solkeni on muuttanut ja on nyt Viru-kadun alussa, siinä missä ennen oli Apollo kirjakauppa eli vastapäätä kukkien myyjiä. Kaupan nimi on Käsitöökaubamaja :) Että jos olet menossa Tallinnaan niin poikkeahan ostamaan itsellesi solki sieltä!

  VastaaPoista