tiistai 5. toukokuuta 2009

Talven tekeleitä

Ajattelin vähän näyttää, mitä talven aikana on tullut tehtyä. Oikeastaan mulla lankahepulointi alkoi uudelleen monen vuoden hiljaiselon jälkeen viime joulun alla. Halusin antaa lahjaksi jotain itse tehtyä ja löysin jostain vanhasta Novitasta tossun ohjeen ja virkkasin huopasesta siskoilleni, parille kaverilleni ja mummille ja äidille tossut. Samalla virkkasin huopasesta itselleni lankakorin. Suurin osa näistä on kuvassa:


Innostuin huopasesta enemmänkin ja neuloin lapaset Huopasen vyötteen ohjeesta. Koska lapasen suu oli aika löysä niin päätin neuloa siihen resorin. Innostuin myös kokeilemaan neulahuovutusta ja tässä ulos:


Sitten oli vuorossa Novitan muita ohjeita. Rosesta tunila (näyttää aika venahtaneelta, mutta on päällä tosi kivan näköinen) ja sitten vielä pontso:
Tässä siis talven suurimmat työt. Pikkuhiljaa jo uskaltaa tehdä vaikeampiakin juttuja, kiitos tosi kivalle työkaverilleni, joka on jaksanut kannustaa ja neuvoa kaikissa hölmöyksissä :)

2 kommenttia:

  1. Itsekin innostuin talvella kutomaan Huopasta. Sillä tulee valmistakin niin nopeeta! Lapasia tuli tehtyä useampi pari, pitänee kokeilla tossuja ens talvena. Kivoja lankoja oot jemmaillu. :)

    VastaaPoista
  2. Heipä hei, sulle olis haaste blogissani :)

    VastaaPoista