sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Silmukat ketjussa poikineen :)

Haksahdin minäkin sitten Noroon.. Enkä edes virukseen (se olis varmaan tullut edullisemmaksi) vaan siihen lankaan. Tarkemmin sanottuna Silk gardenia. Kolme kesää virkkasin ketjusilmukoita ja muutaman kiinteän sinne tänne ja tälläinen on tulos
Takaa:

ja edestä:


Iloista viikon alkua itse kullekin, Tämä on tämä opettajan painajaisviikko, koepino yltää kohta kattoon ja tekis niiiin mieli neuloa :)

5 kommenttia:

 1. Joo-o, painajaisviikko. Just äsken pakotin itseni tarkastamaan seiskojen kokeet - nrot pitää olla huomenna klo 15 mennessä. Ja aamulla metsästän ne kaksi kokeesta poissaollutta... Mullakin on jossain tuollainen virkattu norojakku - keskeneräisenä... Täytyypä kaivaa esille kun tuli noin nätti!

  VastaaPoista
 2. Kaunis virkattu jakku.

  Mikä värinumero sun tuossa puna-vihreässä revontuli-huivissa on? Tykästyin kovasti tuohon väriin. On suunnitelmissa tehä itelle samamlainen. :) Oisko se A26?

  VastaaPoista
 3. Hei Näppi! Se on juuri tuo "Punaisen ja vihreän sävyt A26" mervillasta. Sen värin takia itsekin päätin huivin tehdä. Värit näyttää mielestäni Mervillan sivuilla vähän kirkkaamilta kuin ne todellisuudessa oli. Olen kyllä tykänny väristä ja mallista!

  VastaaPoista