sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Lomalle lompsis!

Blogin puolella on ollut pitkään vähän hiljaisempaa. Aikaa ei yksinkertaisesti ole ollut, työ ja perhe tuntuvat hotkivan kaiken ajan ja hyvä niin :) Ommella ehdin yhden sauman nyt, toisen huomenna ja se, että istuisi koneen ääreen ja kirjoittaisi edes muutaman sanan kuvineen tuntuu olevan melko mahdotonta. Instan puolelle ehdin paremmin laittaa kuvia, eli sieltä löytyy edes vähän useammin jotain pientä. 

Tässä kuitenkin pari melkoisen suloista bodya. Hyvä ystäväni sai perheenlisäystä ja ajattelin pikkuhiljaa ommella vähän isompia kokoja pakettiin ja antaa kerralla vähän useamman pikkuvaatteen suloiselle nappisilmälle käytettäväksi <3 Samalla vaivalla (kröhöm..) tuli omallekin isolle pikkumurulle uusi body ja näistä kyllä tuli aika suloiset yhdessä <3 Kummasti alkaa omalla pienemmällä kaikki vaatteet käymään liian pieniksi, neiti kasvaa kuin rukkaruoho hylätyssä kukkapenkissä. 


Alunperin lisäsin molempiin bodeihin etukappaleeseen nallen nassun. Hetken niitä katsottuani ajattelin, että jotain pientä "extraa" pitää vielä keksiä. Kangaskaapista löytyi juuri sopivan väristä oranssia kangasta ja siitä se ajatus sitten lähti. Ei mikään uniikki idea, mutta suloinen pieni lisä kaikesta huolimatta :)Tytölle pieni rusetti korvaan ;)Pojalle pieni rusetti kaulaan ;)

Ystävykset yhdessä. Toinen koossa 86, toinen 74. Malli on Hallonsmuladesignin body ja raitakangas on Tyyne-Esteriltä ihanaa, pehmoista luomulaatuista trikoota. Karhun päät on leikottu Hukan perintö -nimisestä kankaasta, jonka tarina onkin ihan oma tarinansa. Sanotaanko vaikka, että piiiiiiiitkä odotus palkittiin ;)

Tällä opella alkoi nyt todella ansaittu kesäloma <3 Toiveita siis pikkuisen tiheämmästä bloggaustahdista on...

6 kommenttia:

 1. Supersuloiset, miten hauska idea ja kiva malli! Tyynen kankaat on kyllä ylivertaisen pehmeitä <3 Ihastuttavaa lomaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuo kangas on todella ihan mielettömän pehmoista ja ihanaa. Vähän arka tietysti tuollaiselle itse syömään opettelevalle, mutta aina voi laittaa ruokalapun ja toivoa, että se riittää :D

   Poista
 2. Voi vitsi, nuo rusetit kyllä kruunaavat suloisuuden ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompelin ensin karhut kiinni ja totesin, että kaipaavat jotain pientä vielä. Hetken pyörittelin ajatusta ja ajattelin, että rusetit olis kivat. Onneksi pyörittelin...

   Poista
 3. Söpöt bodyt ja hyvää kesälomaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Näiden pienten viihdyttäminen käy kyllä melkein työstä, mutta tämän parempaa kesätyötä ei olekaan <3

   Poista