sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Bodyrakkautta

Useinhan bodyjen teko on vähän... noh, työlästä. Paljon kanttaamista ja neppareita ja kanttien litistämistä. Ja sitten joskus vaan on niin onnellinen lopputuloksesta ettei jaksa välittää niistä kauneusvirheistäkään mitä johonkin kanttauksen mutkaan on tullut :) 

Ensimmäinen bodyihanuus on Ottobren Happy Squirrel (1/12) ja kankaat siihen olen leikannut jo aikoja sitten. Eco Mellien pupukangaspalan ostin ystäväni kanssa puoliksi ja koska sitä ei ihan hirmuisesti ollut niin päätin tehdä bodyn kahdesta kankaasta ja niin isossa koossa kuin vaan kangas antoi periksi. Kokona tässä on 74, mutta malli on melko reilu, joten toivon, että tämä menee vielä hetken päälle. Ihan loistavasti pariksi sopiva kangas löytyi ihan sattumalta kangaskaapistani. Niinpä... Kaikenlaista sinne on tullut jemmattua :D Tumma lohen värinen kangas on ostettu kohta kolme vuotta sitten Viljamin puodista. Ihan mahtavasti kankaaseen sopivat nepparit löytyi myös omista jemmoista. Luulen, että ne on Käpyseltä joskus tilattu.
Ja sitten tämä toinen... <3 Pandat on ihania <3 !!! Tämä Blue rain (OB 4/15) on kaikista virheistää huolimatta ehkä ihanin body, jonka koskaan olen tehnyt. Ei siis missään nimessä mikään ompelullinen taidonnäyte, mutta niiiin söpöläinen :)

Kankaat on ostettu Kankaamosta ja etukappaletta koristava silityskuva on samettisen tuntuista silityskalvoa ja leikattu Silhouettella. Pandan leikkasi ystäväni, itse en Silhouettea (vielä) omista, mutta tämän myötä varustelukuume kasvoi aika hirmuisesti. Pelottaa vaan, opinko sitä käyttämään! Hihoissa olevasta Viljamin puodin pandakankaasta on siis poimittu yksi panda etukappaleeseen. Neppareissa näkyy pandan tassu ;) ainakin jos sen haluaa niin nähdä. 

Varoituksen sanana, innostuin vähän ottamaan kuvia ;)

                         Näkyisikö tässä vähän sitä samettista pintaa?


Tassunepparit


Silityskuviopanda ja hihakankaan panda käsi kädessä <3Vähän kämmäsin toisen korvan kanssa. Sovitaanko vaikka, että panda on korvamerkitty :D


8 kommenttia:

 1. Aivan ihania bodyja ja toi panda on mieletön! <3 Ei sanat riitä, siis kertakaikkisen upea!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana <3 Mulla alkaa olla vähän isompi silhouettekuume ;)

   Poista
 2. Aivan ihanat! Silhouette olisi varmaan ainut tapa, jolla minut saisi innostumaan silityskalvoista. Kalvoja on kaapissa vino pino, mutta vaatteisiin ei päädy mitään kuvioita niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riinu! Eipä ole tullut mullakaan käytettyä silityskalvoja muuten kuin ystäväni kautta. Ehkä pakko itsellekin ostaa mokoma masiina. Mut missä sitä sit säilyttää ja tuleeko niin paljon käyttöä kuitenkaan?

   Poista
 3. Ihanat bodyt! Silhouette olisi kyllä loistava, onneksi meille ei mahdu sitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tilanviejä se varmaan mullakin olis mutta silti vähän tekis mieli.. Ihan vähän vaan :D

   Poista
 4. Ihania! Erityisesti tuo Panda on aivan mahtava! :) Minä olen monesti harkinnut bodyjen ompelua, saisi käytetyä mukavasti tilkkuja, mutta kun ei ole vauvaa ei niille ole tarvetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Unelmallinen <3 Bodeja voi aina tehdä lahjasi tai hyväntekeväisyyteen jos haluaa päästä kokeilemaan niiden tekoa :)

   Poista