maanantai 31. elokuuta 2015

Kesän viime säteitä...

Meillä oli harvinainen mahdollisuus mökkeillä tähän aikaan vuodesta. Harvinainen siksi, että tähän aikaan on tavallisesti opettajilla lomat lusittu ja viikko Ahvenanmaalla ei ole vaihtoehto. Saimme viettää aika taianomaisen viikon lapsuuteni maisemissa kesämökillämme pitenevien varjojen aikaan. Reissulta pari vaatetta itselle ja lapsille tässä:




Joo, se on TAAS Vilma. Ja on jo neljäs samalla kaavalla... Mutta kun tykkään siitä! Tästä tuli syksyksi lempitunika. Kaveriksi pitää vielä ommella mustat legginsit. Kangas on Majapuun Pisaroissa. Tämä väri on tietääkseni jo loppuunmyyty, mutta lilapohjaista löytyy vielä. Syksyllä pinkki huivi kaulaan ja musta neule niskaan, tiedänpä missä kuljen tulevan syksyn :)

Jospa tunnustan saman tien, että seuraavakin mekko/tunika on Mekkotehtaan Vilma... Ja joo, se on VIIDES :D En tiedä onko tää säälittävää vai naurettavaa mutta minkäs sille voi kun jostain tykkää. Ja tämä ei kyllä ole viimeinen tämäkään...



Surkeita kuvia molemmat, mutta näkee ainakin, että kuvion kohdistus ei ole mennyt "ihan" nappiin :D Mutta eiköhän tämä mene kesällä mökillä ainakin!


Sitten niitä murujen reissuvaatteita :) Tämä esikoiselle tehty Ottobren Hoops pidennettynä tunikaksi tuli kuvattua jo aiemmin paremmin sopivien housujen kanssa. Noh, linssissäpä oli roska jonka huomasin vasta myöhemmin (murrrr) joten vähän huonommin mätsää nyt alaosa yläosaan, mutta näissä kuvissa on niin ihana valo, että päätin ottaa ne nyt tähän. Tässä kohtaa retkeä paidalla oli jo vähän ruokalistaakin, mutta ei kai se haittaa :) Kankaat Kankaamosta.




Viimeisenä vielä koko postauksen kohokohta, pienimmän Fagerwearilaisen 7kk kuvia <3

Päällään murulaisella on Ottobren Star star leikkipuku (ilman taskuja). Kankaat ostettu Iloisesta kettuliinista. Tämä Mansikki-kangas on kyllä ihana!!!







Kaikenlaisia kevätjuhlaliikkeitä oli kalliolla hyvä harjoitella. Lopputulema oli nälkä ja kiukku :D Tästä mentiin kipin kapin herkuttelemaan.

Kirjoitin blogitarinaani edellisessä postauksessa. Samalla mietin vähän blogin tulevaisuutta... Käy kurkkaamassa ja antamassa vinkkejä kiireen taltuttamiseksi ;)





8 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita olet ommellut! Mekot istuu sinulle todella hyvin. En ihmettele, että olet tykästynyt kyseisiin kaavoihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kuinkahan monta voi samalla kaavalla tehdä :D

      Poista
  2. Miten ahkera olet ja miten ehdit kahden pikkuisen kanssa. Itse en ole vielä tuota Wilmaa kokeillut (=ei ole), mutta Sinulle nuo sopivat kuin nenä päähän. Mikä ihanuus on tuo toisen tunikan kangas?

    VastaaPoista
  3. Kiitos <3 välillä ehtii enemmän, välillä vähemmän. Jos nyt alkaisi tehdä joululahjoja niin ehkä ne jopa vois ehtiä valmistua :D tuo vaaleanpunapohjainen pallokangas on Jonicilta Ruotsista tilattu...

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo pisara-tunika/mekko! Kangas on niin nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään tuosta kankaasta ihan hirveästi myös :)

      Poista
  5. Aivan ihana malli tuo Vilma ja se istuu sinulle todella hyvin, joten eipä ihme että niitä teet. Taidan minäkin kokeilla tuota kaavaa kuviesi innoittamana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Se tuntuu tällä hetkellä omalta mallilta... Ei tarvi yrittää vetää vatsaa sisään :D

      Poista