tiistai 19. toukokuuta 2015

Juhlamekko kesäksi

Pikkusiskon risttiäisiin isosiskolle valmistui vähän juhlavampi mekko. Koska ristiäisten aikaan oli vielä viileämpi keli niin tätä mekkoa käytettiin sukkahousujen ja pitkähihaisen bodyn kanssa. Pikkusiskolla on ihan samanlainen mekko, mutta pikkuisen pienempi. Siitä kuvia sitten kun saan otettua :)

Kankaat on Eurokankaasta ja malli on öööööö.... noh, muokattu niin paljon, että alkuperäisestä kaavasta on jäljellä suunnilleen tuo laskostus. Muuten meni uusiksi aika monta kertaa. Ihan pidettävä tuosta lopulta kuitenkin tuli :)







Hiuksiin tein vielä samasta kankaasta kukkia pantaan :) Ohjeen kukkiin löysin jostain Pinterestistä, mutten nyt yhtäkkiä löydä ohjetta.


12 kommenttia:

  1. Ihana! Olen katsonut tuota samaa pitsiä tytön 1v mekkoon (juu vauva on vasta vajaa 6kk... :D ) Mitä kangasta käytit alla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora! Alla on saman värinen trikoo. Koitan saada postattua tuon vauvan mekon pian. Jos vaikka saisit siitä jotain ideaa :)

      Poista
    2. Katselin SaVassa, että joku oli tehnyt kai juurikin 1v-juhliin tuosta pitsistä, mutta pitsiä oli käytetty vain yläosassa :) Todella kaunis oli sekin! Ajattelin jotain sen tyylistä, nauha yläosan ja helman saumakohtaan ja mahdollisesti pussihelma. Mietin vain onko trikoo liian tavallinen/arkinen materiaali helmaan yksinään...

      Poista
    3. En ole ihan varma, laittaisinko trikoota juhlamekkoon yksinään, mutta ainakin se on mukava päällä! Ottobren 6/12 lehdessä on aika ihana pallohelmainen mekko, jolla tein pienemmälle mekon, mutta en tehnyt pallohelmaa siihen ja muutin rypytyksen laskoksiksi. Tsemppiä mallin etsintään :)

      Poista
  2. Ihana! Teit tytölle ristiäisiin siis juuri sen setin, mitä itse kaipailin, mutten saanut aikaiseksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannariina <3 Aika viimetippaan jäi mullakin, varsinkin se vauvan mekko, joka valmistui lopulta edellisenä iltana :D

      Poista
  3. Voi miten suloinen kesäneiti. Ja ihana mekko.

    VastaaPoista
  4. Oi mahdoton miten suloinen prinsessa juhlamekossaan,kukkapanta kruunaa upean kokonaisuuden!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Malli on kyllä taas lahjottu, mutta tuntui ihan mielellään keikistelevän :D

      Poista
  5. Kaunis mekko ja tuo panta niin söpö!

    VastaaPoista