maanantai 2. helmikuuta 2015

My sunshine

Helmikuun hangille "tilattu" auringonpaisteeni tuli pari viikkoa etuajassa ja 23.1. syntyi ihana pikkusisko prinsessa. Jatkossa saan siis ommella kahdelle ihanalle tytölle <3

Näin talven keskelle halusin pienelle vähän piristävän väristä päälle, aurinkoa kun ei pahemmin ole viimeaikoina näkynyt. Kankaan olen ostanut FB kangashamstereista ja kaavana on FB ompeluelämää-ryhmän miikkari koossa 50/56, aika reilu pikkukirpulle vielä, mutta pakko oli saada päälle :) 




Asumme vanhassa ok-talossa ja talvella vähän joka paikasta vetää. En siis halua pientä vauvaa makuuttaa lattialla vaan vieressäni sohvalla. Ja koska en uskalla edes vastasyntynyttä makuuttaa sohvalla ilman, että ympärillä on miljardi tyynyä ilahduin kovasti kun törmäsin netissä Baby Nestiin. Aivan ihana turvallinen ja pehmeä pesä pienelle.

Ohje tähän ihanuuteen löytyy esimerkiksi täältä. Siiri & Myyry -kangas on ostettu Majapuulta ja valkoinen trikoo on kaapin uumenista. Jos tekisin nyt uuden baby nestin niin tekisin varmaankin puuvillasta. Luulen, että puuvilla olisi siistimmän näköinen kun ei veny epätasaisesti.







Täällä jatketaan suloisen tuhinan tahdissa  <3

38 kommenttia:

  1. Voi mikä suloisuus aurinkoisessa puvussa. Ja kiva idea tuo baby nest. Tuollanen mekin oltaisiin tarvittu, kun lapset olivat vauvoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 pikkuneiti on kyllä äärettömän suloinen mussukka... Nest on ollu ihan huippu!

      Poista
  2. Paljon onnea, aivan kertakaikkisen suloinen neiti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista :) pikkuneiti on kyllä melkoisen muru äidille <3

      Poista
  3. Onnittelut suloisesta pienestä :) suloinen on myös tuo baby nest!

    VastaaPoista
  4. Ihana, ihana pieni typy! Paljon onnea perheellenne ♥ Ja suloiset ompeluksetkin! Baby nest pitää laittaa vielä to do-listalle, josko sen ehtisi ompaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannariina <3 leikkasin tuon nestin edellisenä iltana ja sitten seuraavana aamuna tulikin lähtö... Olen tykännyt siitä kovasti! Eli suosittelen :)

      Poista
  5. Oi miten ihana pikkuinen <3 Oikein paljon onnea pienestä suloisuudesta <3 oi miten kivat haalarit ja ihana pesä <3

    VastaaPoista
  6. Onnea <3 Ihana pesä pikkuisella :)

    VastaaPoista
  7. Valtavasti onnea Hanna ja koko perhe! Aivan ihastuttava pieni neiti <3 Täällä vajaa kaksi viikkoa laskettuun aikaan mutta veikkaan, että yli mennään notta pätkähtää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sonja <3 Tsemppiä sulle viimeisiin viikoihin! Oli aika yllätys, että meillä tuli jo nyt, laskettu aikahan oli 8.2. ja vaikka koko ajan olin vakuuttunut ettei helmikuulle asti mennä niin aika yllätys oli kun tuli yli 2 viikkoa etuajassa.

      Poista
    2. Kiitos, sitä tarvitaan ;) Kuinka olet itse toipunut ja miten isosisko on ottanut uuden tulokkaan vastaan? Meillä nuorimmaisille tulee 1v 9kk ikäeroa, oliko teillä suunnilleen sama ikäero?

      Poista
    3. Tämä toinen synnytys oli ihan eri luokkaa kuin ensimmäinen ja olen toipunut tosi nopeasti. Esikoinen on ottanut pikkusiskon vastaan paremmin kuin odotin mutta eipä tämä ihan helppoa ole ollut, isoaiskolle varsinkaan. Ikäeroa heillä on 2v ja 5pv. Aika pieni siis on vielä esikoinenkin.. Pikkuhiljaa :)

      Poista
  8. Paljon onnea!! Voih, tuollaisella pesällä olisi ollut meilläkin käyttöä, mutta eipä meidän lapsukaiset enää mahdu tuollaiseen:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ei tuokaan kauaa tuohon pesään mahdu, mutta näille ensimmäisille viikoille on ihan äärettömän kätevä. Ja ihana idea myös vauvalahjaksi jos joku läheinen saa.

      Poista
  9. Ihana neitokainen ja babynest näyttää oikein toimivalta. Onnea teidän perheelle :)

    VastaaPoista
  10. Onnea, ihastuttava neito ja kivoja ompeluksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi <3 Neitokainen on kyllä niin murulainen kuin olla voi <3

      Poista
  11. Oi ja voih,mikä suloisuus pesässä <3 Onnea koko perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ei voi olla vastasyntyneen tuhinaa ihanampaa <3

      Poista
  12. Vastaukset
    1. Hän on äitin muru <3 Nyt vaan sormet ristissä että oppis nukkumaan öisin..

      Poista
  13. Onnittelut :) Ihanalla vauvalla ihana haalari ja pesä <3

    VastaaPoista
  14. Onnea perheenlisästä! :) Minun esikoiseni syntyi samana päivänä :) Hauska seurata blogiasi jatkossa kun vauvat ovat saman ikäisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! Paljon onnea myös sinne <3 oli hyvä päivä syntyä :)

      Poista