maanantai 13. lokakuuta 2014

Laulavat kalat mekossa

Eilen sain hetken ompeluaikaa hyvässä seurassa! Työssäkäyvälle pienen lapsen äidille se on melko harvinaista herkkua ja ehkä siksi  ompeluhetki ystävän kanssa oli erityisen kallisarvoinen. Saldo oli melkoisen mellevä, mutta moniin vaatteisiin puuttuu housut tai joku muu elementti (kuten vielä toivottavasti useamman kk masussa asustava asukki), joten pikkuhiljaa bloggailen :) Tässä kuitenkin yksi ompelus eiliseltä.

Kuvat on nopsaan aamulla näpsästy huonossa valossa, mutta saanee niistä selvän kuitenkin :) Tällä kertaa kaikki päälläoleva sukkia lukuunottamatta on omaa käsialaa. 

- Liivimekko koossa 86 Selian ihanasta Laulukala-joustofroteesta (ostettu fb kangashamstereista) Kaava oma, helman leveyden vertasin jostain OB:n vanhasta mallista
- Housut koossa 80 (pituutta lisätty) Noshin JC:stä. Ihan mahtavan pehmeä kangas! Kaava on jostain vanhasta OB:sta, muistaakseni 6/12
- Alla oleva body on OB:n Kisuliini koossa 74 (ja menee siis viellä kokoa 80-86 käyttävälle)
- Kuolalappu omalla kaavalla (ihan pakollinen lisävaruste kaikkiin vaatteisiin meillä tällä hetkellä. Mahtaako olla poskihampaita tulossa vai mikä kuolattaa niin kovasti??

Piilossa pöydän alla :)



Malli on lahjottu näkkileivällä ja maidolla..


Kun oikein nätisti pyytää niin malli suostuu jopa seisomaan, varpaillaan tosin :) Nuuskukaveri mukana tottakai, jos vaikka jotain tippuisi lattialle.

Nätti hymy :D

Malli kävi hakemassa Duploja kesken kuvauksen. Huomaa ihan itse valitut värit noissa Duploissa!!!

Hyvin taipuu leikkeihin tämäkin vaate.

14 kommenttia:

  1. Värit sopivat teidän neidille tosi hienosti :) Kaunis vaatesetti tämä ensimmäisenä julkaistu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana :) Mulla on nyt joku oranssi kausi menossa... Iskee aina syksyisin oranssi ihastus :)

      Poista
  2. Ihanat vaatteet ja ihana tyttö! Oikea pieni aurinko! <3 Kiva, kun on tuo kauluri samaa kangasta kuin mekkokin. Maastoutuu kivasti ja on samalla hieno yksityiskohta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyttö osaa olla kuin pieni aurinko ja vasaavasti aikamoinen ukkospilvi kun sille päälle sattuu :) Tuo kauluri on ihan pakollinen verme meillä, en tajua miten paljon kuolaa voi yhdestä pienestä tytöstä lähteä :D

      Poista
  3. Mainio setti, värit on niin pirteät! Ja ymmärsinkö oikein, saako onnitella masuvauvasta :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Noihin yksiin oransseihin housuihin on nyt tehtynä ainakin neljä yläosaa. Miksi niitä housuja ei vaan saa väännettyä vaan aina pitää odotella niitä yksiä ainoita housuja pyykistä :D Kiitoksia, masuvauva täällä tosiaan kasvattaa äitin masua melkoisen alienin näköiseksi :)

      Poista
  4. OI,siitä tuli niin nätti! <3 Sinulla kangas muuntui "hieman" nopeampaa vaatteeksi kun, kun minulla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja kiitos kankaasta!!! Tuo on niin ihanan suloinen kuosi, että tiesin, että haluan siitä jotain aika yksinkertaista ilman kikkailuja, jotta kangas pääsee oikeuksiinsa. Mutta välillä ei auta vaikka kuinka olisi ihana kangas jos siihen ei tule inspistä. Kangasta jäi vielä sen verran, että uusi tulokas saa siitä varmasti jotain myös :)

      Poista
  5. Oi kun kiva mekko..ja niin nätti tyttö :)

    VastaaPoista
  6. Grattis till de härliga nyheterna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack :) Jag är inte helt övertygad hela tiden att det här var en bra idé men jag hoppas det :D

      Poista
  7. Aivan ihastuttava hyvän mielen postaus :D Niin suloinen tyttö! Mukava setti,tuohon kuolalappuun olisi mukava saada diy- olisiko sinulla aikaa tehdä postaus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tuo tyttö on ihan selvästi alkanut hymyillä kameralle.. Saattaa olla ihan totinen ja kun huomaa kameran ni yhtäkkiä onkin hymy korvissa asti :D Tuo kuolalappu on ihan superyksinkertainen! Ottobren sivuilla on ilmaiskaava, josta olen muokannut supivan ja sitten palat vaan saumuroidaan nurjat puolet vastakkain yhteen ja neppi niskaan. Voisin toki tehdä postauksenkin siitä, mutta tuo onnistuu ihan varmasti ilman opastustakin!!!

      Poista